Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Arctic pisze:Mi tramiec też pomagał na deprechę, ale zawsze dobijałam do kosmicznych dawek i nici z terapii, skręt. 8 lat brania tramalu, grubo, wątroba pewnie niezadowolona :-D
lucifer_sam pisze:No tak tylko chodzi o to , ze ja w wakacje bralem 400 mg i bylem w kosmosie a teraz musze brac po 600-700mg zeby poczuc cos.
Tak, ale raczej zboczyłeś z trasy kontrolowanego brania, które se kiedyś zakładałeś :P
I że powyzej 500 mg nie będziesz brał
Wtedy jak po 2 tygodniach walniejsz dajmy na to 400, to efekt powinien być w miarę zadowalający.
Raz tak robiłem, to zadziałało.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.