Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 11 / 0
Lucifer, tak się zastanawiam co zrobisz jak tram przestanie działać, przejebane, będzie gorzej niż przed "kuracją"
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 1177 / 138 / 0
Bede musial po prostu skonczyc i przetrwać to. Mam znajomka, który od 8 lat juz bierze tramal, i jest na takim etapie, ze bierze jedna tabletke dziennie i nie więcej, nauczyl sie juz korzystania z tego, ale swojego czasu ostro jechał. Wszystko kiedyś się kończy wiadomo, ale fajnie ze bylo dane mi poznać Tramal to super srodek na moje dolegliwości.
  • 507 / 11 / 0
Mi tramiec też pomagał na deprechę, ale zawsze dobijałam do kosmicznych dawek i nici z terapii, skręt. 8 lat brania Tramalu, grubo, wątroba pewnie niezadowolona :-D
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 3523 / 51 / 0
Arctic pisze:
Mi tramiec też pomagał na deprechę, ale zawsze dobijałam do kosmicznych dawek i nici z terapii, skręt. 8 lat brania tramalu, grubo, wątroba pewnie niezadowolona :-D
siemasz arctic :-) 8 lat ? I to jeszcze na Ciebie działa
  • 507 / 11 / 0
Cześć Wild, jak Ci się żyje? dalej tramca hurtowo jesz? ;-) nie nie, te 8 lat to odniosłam się apropo kolegi lucifera, ja aktualnie trama nie biorę, nie mogę, leczę się snri i nawet nieszczególnie jest mi przykro z tego powodu, tramal szybko wykańcza - zarówno psychicznie jak i fizycznie, przynajmniej mnie. Wolę sobie pochrupać thiocodin i ewentualnie zagryźć benzo, można w miarę normalnie funkcjonować takim systemem
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 364 / 3 / 0
lucifer_sam pisze:
No tak tylko chodzi o to , ze ja w wakacje bralem 400 mg i bylem w kosmosie a teraz musze brac po 600-700mg zeby poczuc cos.
No ja rozumiem. Wiadomo, że po jakimś czasie, pewna niepowtarzalna składowa działania tramadolu, po jakimś czasie ulega wypaleniu.

Tak, ale raczej zboczyłeś z trasy kontrolowanego brania, które se kiedyś zakładałeś :P
I że powyzej 500 mg nie będziesz brał
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1177 / 138 / 0
nie biore ograniczam to. Biore 2-3 razy w tygodniu wiecej a tak to po 1 tabletce, nie wciagam sie w ciągi. Jednak potrzebna mi przerwa paro tygodniowa tylko jak to zrobic...
  • 364 / 3 / 0
Mhm, mi się wydaje, że nawet da się zbić tolerancję, jeżeli będziesz jadł dzień w dzień po 100, 150 mg.

Wtedy jak po 2 tygodniach walniejsz dajmy na to 400, to efekt powinien być w miarę zadowalający.

Raz tak robiłem, to zadziałało.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1177 / 138 / 0
najgorsze jest to ze mam teraz okres w zyciu, w ktorym troche mi sie posypały sprawy i dopadła mnie deprecha. Tramal działa idealnie przeciwdepresyjnie.
  • 198 / 1 / 0
Nie zebym sie zalil,absolutnie bo szczerze nie zaluje ani chwili na tej fazie. Ale po okolo 1,5 roku brania tramca dzien w dzien poczatki 500 mg pozniej nawet 2000. Strata pracy,naprawde dobrej co najwazniejsze w dzisiejszych realiach dobrze platnej i lekkiej, rozstanie z dziewczyna bo kto by wytrzymal z czlowiekiem ktory sie wkurwia o najdrobniejszy szczegol, problemy z prawem co zakonczylo sie odsiadka i zdrowie. Dzis szamie ogromne ilosci benzo, aby jako tako funkcjonowac bo jakis tam defekt w glowie zostal.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.