ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
Testował ktoś i.v ? Jakie dawki byście sugerowali ? Podejrzewam że muszą one być większe niż bk-MDMA? metylonu idealną dawką w pierwszej iniekcji było u mnie 150mg.
  • 984 / 5 / 0
nie ma sensu dorzucać żadnych stymulantów, po zdrowym, dość silnym serotoninowo-leniwym peaku (1-1,5 do 3 godzin) występuje speed, nachalny ze sporym nieogarem (dawki powyżej pół grama)

moim zdaniem substancja ma też troche inny profil działania niż inne empatogeny. Brak chęci do tańca (ewentualnie z powodu chujowego nagłośnienia) i co zauważyłem po sobie i ludziach spory introwertyzm. Haj choć euforyczny skierowany jest "do wewnątrz" raczej niż ekstrawertycznie, inni zaprzeczali takiej opinii pomimo że też raczej nie rwali się do tańca i poznawania nowych ludzi, przychodziło to (towarzyskość) mimochodem.

zjazd po kilku dorzutkach jest srogi
głupio wyszło...
  • 397 / 3 / 0
bdtoka pisze:
Testował ktoś i.v ? Jakie dawki byście sugerowali ? Podejrzewam że muszą one być większe niż bk-mdma? Metylonu idealną dawką w pierwszej iniekcji było u mnie 150mg.
Ja waliłem właśnie 150mg etylonu i było si. Chyba, nie pamiętam już. Ale z tego co tu piszą, jestem jakiś dziwny. Dorzutki robiły mnie za każdym razem, przez kilka dni w ciągu. Nie jakoś super wybitnie, ale bardzo wyraźnie. Zjazd nie był srogi, w zasadzie wcale go nie było, po prostu po kilku bezsennych nocach napierdalania, poszedłem spać. Następnego dnia, czułem się lepiej niż po imprezie zakrapianej litrem wódki.

Spróbuj tyle, lepiej mniej, żeby wyczuć substancję, niż potem jebać na prawo i lewo "co ja zrobiłem".

Z perspektywy czasu, ujebałem się jak świnia i w pewnym momencie przyjemność z kolejnych dawek była wątpliwa. Nie myślałem o tym. Po prostu to był rytuał. Czekaliśmy aż peak minie i znowu bach. Jak teraz sobie przypomnę... kurwa tyle towaru na marne :( Idioci :wall:
  • 1049 / 10 / 0
Test numer dwa: 300mg etylonu + kilka strzalow bufedronu i ciupke NEB, sole zakonczylem w momencie polkniecia E.
Jazda swietna, miekka, nieco psychodeliczna, jednoczesnie bardzo subtelna. Lekkie nudnosci sie czasem pojawialy, ale mysle ze to od nikotyny.
  • 6 / / 0
Wydaje mi sie doppelgangerze, że nie znarnowaliście do konca materiału, ponieważ jak podpowiadają mi moje neurony ta substancja jebie zarówno w dopamine jak i serotonine, po "błogiej bombie"

Moim skromnym zdaniem uważam, że substancja jest w tej chwili najlepszym ketonem na legalnym rynku.
  • 397 / 3 / 0
kotfr pisze:
Moim skromnym zdaniem uważam, że substancja jest w tej chwili najlepszym ketonem na legalnym rynku.
Potwierdzam. Ale muszę zbadać jeszcze potencjał imprezowy. Bo jak narazie apb wymiata.
  • 984 / 5 / 0
niestety po dwukrotynych testach-ciągach okazuje się że sub. ta raczej wyłącznie na serotoninę oddziaływuje (można to poczytać za zaletę), sprawiając że dawki powyżej 1,5 g w ciągu stają się bezsensowną stratą materiału. Lepiej to komuś odstąpić już.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 282 / 6 / 0
Bez sensu, bo nakręciłem się na ten etylon z lekka, ale jak zawitam do Polszy to nie omieszkam spróbować.
Szczególnie podoba mi się w tej substancji, podobieństwo w strukturze do MDEA i jestem ciekaw miksów z innymi mdxx.. Z opisów, jakie znalazłem tutaj i na zagranicznych forach wynika, że jeśli ktoś nie jest mocno przeżarty, to 150mg sniffem potrafi ładnie poskładać.
  • 114 / / 0
sniffem? pierwsze słyszę :)
  • 1179 / 9 / 0
Spoko, metylon też sniffowali xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.