Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
DXMowy jest bardziej spokojny, 'zimowy', a po MXE chciałem być wszędzie, załatwiać wszystko i robić wszystko naraz. Nie porównuję tego do stymulantów, to czuje się, jakby było bardzo naturalne. Chęć z wewnątrz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja po 200 mg straciłem przytomność...
Cienista Marchewa pisze:Może miałeś słaby sort?
Ja po 200 mg straciłem przytomność...
Dowiedziałam się parę godzin temu, że w piątek poszło aż pół grama na trzy osoby. 160mg dobrego towaru - letarg.
Ja mam MXE od [św. Mikołaja - s.] i po 30mg było mi miło i przyjemnie.
Po 50 zaczynała się niezła pizda a przy 70-80 był już okropny wyczes, wręcz nieporównywalny do sporych ilości deksa.
A na dodatek przy MXE można osiągnąć różne efekty przy tych samych dawkach nawet pomijając kwestię tolerki.
np. bierzesz po tygodniu 100mg - pizda totalna , bierzesz po dwóch kolejnych tygodniach 100mg i nawet nie poczujesz.
"meszek w głowie , zaczyna się"
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.