Ale aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
kayaman pisze: A co do ciebie jerozolimateż mi sie nie mieści , myślałem ze raz to był przypadek , a tu znowi chuj . niespodzianka . drugiej roślinki też nie ma . Jak sie wkurwilem , szok . Mysle ze odwiedze dzisiaj moje kochane mróweczki ,też im sie odwdzięcze MRÓRKILLER -emAle aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
Sa tam może? ;>
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. :rolleyes:
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]
Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
marihuany fanatyk pisze:Fubar pisze: Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]
Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
a co ze slimaczkami ? - zeżreć przez noc do cna 3 pietrowca --dla slimaka normalka.
Sa tam może? ;>
zeżreć przez noc --dla slimaka normalka
Moim zdaniem ona nie była zjedzona tylko podprowadzona . 3m dym
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.