Ale aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
kayaman pisze: A co do ciebie jerozolimateż mi sie nie mieści , myślałem ze raz to był przypadek , a tu znowi chuj . niespodzianka . drugiej roślinki też nie ma . Jak sie wkurwilem , szok . Mysle ze odwiedze dzisiaj moje kochane mróweczki ,też im sie odwdzięcze MRÓRKILLER -emAle aby drugi raz podjebały kwiatka ? Nie mieści się w głowie.
Sa tam może? ;>
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. :rolleyes:
Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]
Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
marihuany fanatyk pisze:Fubar pisze: Bo mrowki raczej roślin nie niszczą. ]
Są tesh mrówki co sie odrzywiają roślinami...
a co ze slimaczkami ? - zeżreć przez noc do cna 3 pietrowca --dla slimaka normalka.
Sa tam może? ;>
zeżreć przez noc --dla slimaka normalka
Moim zdaniem ona nie była zjedzona tylko podprowadzona . 3m dym
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.