Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6260 / 446 / 12
Etylfenidat sprawił, że miałem noddy na buprenorfinie, bez zasypiania.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3205 / 176 / 0
Tak? To bardzo ciekawe. Pierwszy i ostatni raz miałem nodda na kodeinie właśnie po zmiksowaniu jej z... Bufedronem. Intryguje mnie ogólna farmakologia sposobu działania miksu dopaminergików (?) z opioidami.
Zdarzyło mi się właśnie dziś. Jak najbardziej pozytywnie, Validol zdaje się wzmacniać działanie kodeiny.
Ciekawa informacja z wiki:
Menthol also acts as a weak kappa opioid receptor agonist.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6260 / 446 / 12
Widzę jednak różnicę farmakologiczną w tych dwóch miksach (koda+buf - bupra+EPH). kodeina to wprost agonista receptorów opioidowych, buprenorfina to jednocześnie agonista i antagonista. Różnica w działaniu - duża: np. po buprenorfinie ciężko mi się śpi, po kodeinie - świetnie. W obu występuje jednak senność, nie będąc w łóżku.

A bufedron to głównie NDRA, z słabym profilem NDRI (krótkotrwałym); gdy EPH to długotrwały NDRI. Różnica w działaniu jest tu drastyczna - kto próbował obu, ten wie o co chodzi.

Chociaż oba te miksy z pozoru wyglądają podobnie (opioid + katecholaminergik), to jednak nie porównywałbym ich ze sobą.

Do tego zamierzasz dowalić benzodiazepinę i najbardziej usypiającą antyhistaminę, jaką znam - ciężko, naprawdę ciężko będzie zwalczyć senność.

A na to wszystko chcesz mieć nody. Silny noradrenalinowy (NA) strzał nie da Ci nodnąć ani na chwilę, więc mija się z celem. Silny dopaminowy (DA) kop, zaś - pięknie podbije te nodowe wizje, acz podejrzewam, że wpadniesz w taki pół-sen i sporo czasu tak przeleżysz. Sam sobie to musisz zbalansować.

Tak myślę sobie o metkacie w tym momencie, bo jest zbalansowany między DA i NA (oraz profilami RA i RI), a na to da serotoniny trochę, także podkolorowywującą wizje senne. Wyjdzie z tego jednak bardzo hardkorowe kombo i nie zalecam tego robić.

Dla czystego odebrania senności pozostałbym przy etylfenidacie, bo też ma dobry balans DA/NA.

• 3205 / 176 / 0
Dobry post. :) Stymulantów jako takich nie mam, jedynie psychodeliki. Myślę co dodać, żeby nie zdechnąć: 0,5mg bupry i te 7,5mg midazolamu. Może diazepam? 5mg? 10mg? Czytam właśnie opisy przedawkowań na buprze i większość to miksy z benzo.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6260 / 446 / 12
Może marihuana? Mi sprawiła zajebiste nody przy kodeinie.

I Ty w ogóle o 0,5mg bupry mówisz, ja się EPH ratowałem, kiedy czystej bupry 10mg zjadłem (z nikłą tolerancją). %-D

Wciąż, EPH to dobry materiał ogółem, warto się zaopatrzyć.

• 3205 / 176 / 0
Mnie 1mg podjęzykowo całkiem nieźle robi na kilkanaście godzin, 2mg to już jestem bardzo ociężały i trochę mnie mdli chwilami, 3mg nie jestem w stanie wstać z łóżka. Ja wiem, że buprę ciężko przedawkować, ale i tak nie wiem jak wy możecie brać takie kosmiczne dawki %-D I po co, skoro mniejsze robią lepiej. Czytałem Tryptaminka, co próbował 20mg bez tolerancji...

Dzięki za odpowiedzi. MJ warto spróbować, high po buprze nie jest i tak taki "czysty" jak po kodeinie, więc nie ma ryzyka że zepsuję paleniem.

scalono - surveilled

Zamierzam wypróbować pentedron, w działaniu identyczny pewnie do bufedronu. Etylofenidat z tego co pamiętam bardzo nieprzyjemnie wjeżdża na ciało. Pierwszy raz wspominam pozytywnie, ale zjazd był niezbyt przyjemny (choć, o dziwo, nie aż tak masakryczny jak ludzie opowiadali na forum).

Sugestie? Jeśli nie, to przeniosę się do wątku o pentedronie ;)
  • 6260 / 446 / 12
Akurat na opioidach będziesz czuł "nieprzyjemny wjazd na ciało"... :rolleyes: On się pojawia przy słabym sorcie EPH i/lub zbyt dużych dawkach - ja tu mówię o 20mg.

• 6260 / 446 / 12
Spróbowałem miksu 300mg tramadolu p.o. + (po 50min.) 33mg AH-7921 podjęzykowo. Baaaardzo przyjemna faza - myślenie składne, nie wyglądam źle, a stan pierwsza klasa. Jest zarówno świetne samopoczucie, jak i opioidowa euforia. Lekki wyrzut histaminowy zabiłem cetryzyną i rupatadyną. Jest zajebiście.

Teraz dorzuciłem jakieś 40-50mg pentedronu w krysztale i pojawiła się energia, balansująca opiatowego lenia. Awesome!

• 1951 / 15 / 0
Będzie bezpieczny miks methiopropaminy z kodeiną/Tramalem?
  • 157 / 1 / 0
Mam pytanie co do jednego miksu i zaznaczam że mam zerową tolerancje. Kodeina 120mg, tramadol 150mg, etizolam 1mg. Czy taki miks nada się jeśli tego dnia będe przebywał między ludzmi? Jakiś tydzień temu zrobiłem podobnie z tym że kodeiny 60mg w tabletkach (teraz ekstraktowałem 120) i było bardzo przyjemnie, w kontaktach z ludzmi byłem dużo bardziej otwarty ale bez przesady. Mam tylko takie małe obawy że tym razem może być "za dobrze", raz że tej kodeiny 2 razy więcej(+jestem na etapie wyrabiania receptorów także teoretycznie teraz powinno mocniej kopnąć) a dwa że gdzieś czytałem że biodostępność tramadolu zwiększa się z czasem używania.
wikipedia: Bioavailability 68–72%(Increases with repeat dosing.)
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?