Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 178 / 6 / 0
@up Tak jak z innymi.

Mój komentarz do tego kannabinoidu to: nareszcie można powrócić do w miarę normalnego życia.

powiem wam, że dzisiaj w pracy po raz pierwszy od 6 dni nic nie miałem ze sobą. Byłem bardziej pobudzony niż po odstawieniu AM-2201. To mnie trochę zdziwiło. Już wszystko powróciło do normy :)

To znaczy doszedł kolejny gram

Ej ktoś tu pisał, że jest gastro nie mocne. Ja mam takie gastro jakby miało zaraz mi rozsadzić żołądek z przepełnienia jak zaczynam jeść. Czasem aż mi jak mi się odbije, to się wszystko przelewa w tę i wewtę masakra :D
  • 483 / 68 / 0
Mogę śmiało przyjąć, że czas działania białego sortu ur-144 jest 2 razy dłuższy niż działanie am2201?
Jak jest z wydajnością? Czy maczana 1:30 ur'a równoważy mocą mieszankę am2201 w proporcji 1:50?
Jeśli dobrze myślę, to obie substancje ekonomicznie są tak samo wydajne (czas bycia pod wpływem).
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1425 / 81 / 0
Jak porównacie ur do jwh-210 lub jwh-122?
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2012 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6188 / 439 / 12
@hess: UR-144 mniej stymuluje od JWH-210 i wchodzi od niego krócej. Działanie powiedziałbym że podobnie wychodzi czasowo, choć cieżko mi tu porównać. Do 122 dość podobne, ale 122 była nieco przyjemniejsza i nieco mniej stymulująca.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1513 / 26 / 0
UR-144 dużo bardziej upierdala od 210 (pamięć, koncentracja, "co ja miałem zrobić, o co chodzi w filmie). 210 bardziej relaksujący mi się wydawał i nieco dłużej ale i łagodniej działał. Obydwie fajnie działają na rozkminki. Ur szybko wchodzi mocno tłucze i schodzi nagle do zmułki. 210 zamulała powoli do wytrzeźwienia. Ur chyba mocniej siada na motywację/koncentrację.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 178 / 6 / 0
Przerobiłem dwa gramy pod rząd. Pierwszy w 6 dni. Drugi gram w 3 dni. Teraz zamówiłem AM-2201 mam nadzieję, że będzie dobrze :). Wystarczy zobaczyć modele cząsteczkowe obu kannabinoidów.

scalono - surveilled

Pierdole maczanki mam już dość, przepaliłem przez ostatni tydzień 48 gramów mieszanki ziołowej, teraz już czysty proszek ku pokrzepieniu płuc!
  • 155 / 3 / 0
To duzo zes wypalil. zwieksza sie odrobina tolerancja palac tak dzien w dzien,czy raczej nie?
  • 291 / 1 / 0
A jak myślisz dlaczego pierwszego grama wypalił w 6 dni, a drugiego w 3?
  • 178 / 6 / 0
[załatwione - s.]

Tak jak pisałem, przerobiłem mniej więcej 2 gramy UR-144 w 9 dni, było błędem po wykorzystaniu grama zamawiać kolejnego, bo musiałem więcej spalać. Teraz czekam na AM-2201. Pisałem, że będę palił czysty proszek, ale teraz się zastanawiam, bo przy mieszance o wiele lepiej się dawkuje. Jednak tak dla sentymentu, powrócę do starej metody. Zapiszę sobie na kartce wagę początkową proszku ze samarą, a następnie będę robił co jakiś czas zapiski ile prochu zostało.

UR-144 pomimo dosyć długiego ciągu, przy każdym spaleniu czułem euforię i rozkminkowość prawie taką jak przy pierwszym dniu. Tylko trzeba spalić było więcej. Przy AM-2201 u mnie tylko pierwsze dni są przyjemne. Ur daje sporo ciekawy pomysłów, nie zamula tak. Jednak teraz jakby wpadło, to przerobiłbym je w dwa, trzy jeden gram. Po tracić kasę i zdrowie, lepiej zamówić co innego. Zobaczymy jak tam tolerancja.

Trzeba się niebawem poważnie zastanowić nad wyleczeniem z tych kannabinoidów.
  • 14 / 1 / 0
Nie pal tyle, to straszne mózgotrzepy. Od czasu do czasu można, albo żeby zobaczyć coś mocno chorego na psychodelikach. Ale ciągi na syntetycznych kannabinoidach? Już sama trawa nie nadaje się do dłuższych ciągów, nie mówiąc nawet o UR-144.

Niedawno z zerową tolerancją, spaliłem lufkę zrobionej przeze mnie maczany i bardzo się zdziwiłem. Intensywne OEVy i CEVy, które były jednak dość chaotyczne i zupełnie nie dało się ich ogarnąć. W pewnym momencie nie widziałem ani nie słyszałem nic. Byłem kompletnie odcięty od rzeczywistości. Trochę dziwne to było. Miał ktoś tak?

Jak już maksymalna bomba zeszła, to dalej byłem raczej zmulony i ciężko było mi sensownie rozmawiać z kolegami...
Don't take drugs... too seriously.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.