Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Mój pierwszy post. Nie taki jak bym chciał. :-/

Otóż od dni kilku badam pentedron. Bezwonny, w sypkiej konsystencji, zupełnie jak sól kuchenna.
30mg sniff -zero efektów. po 30 minutach kolejne 30mg i nic. Po kilku godzinach 60mg MeOPP i po 20min. 60mg pentedron oral - wjazd na serce, głowę, nery, dekoncentracja, niechęć. Zasnąłem od razu - ze zmęczenia.
Następnego dnia 100mg sniff. Nieprzyjemny spływ, 20 minut i znowu to samo, jakby od razu zjazd się załączał.
Kurwica człowieka bierze, kiedy czyta o jakimś słowotoku, empatii i lepszym samopoczuciu u innych :#:

pentedron zamówiony tydzień temu jeszcze z innymi ketonami od jednego ze znanych i większych polskich sklepów rc. Wszystkie powodują te same efekty. Tolerancja znikoma, miesiąc temu robiłem 1g bufa z innego źródła, przez dłuższy okres w małych dawkach bo wystarczyło śmieszne 30-50mg i było jak trzeba %-D

Dlaczego, kurwa. :wall:
  • 1167 / 13 / 0
Jak bralem dwa dni pod zad to na drugi dzien dzialalo tylko godzine i zjazd. Utrata humoru i energi. Po trzech godzinach juz nic nie czulem. Ale z zasnieciem mialem problem. Dorzutki nie dzialaly.
  • 1049 / 10 / 0
To jest inny proch, po prostemu. Do nauki, motywacji do pracy i pobudzenia psychicznego. Wiec dziala w tym profilu, dziala idealnie w tym profilu.
  • 1 / / 0
Siemacie.
Mój pierwszy post na tym forum ale chyba mogę dołączyć się do wyrażenia opini? :-D
Więc właśnie. Zamówiłem sobie giecika właśnie tego pentedronu z zaufanego mi źródła. Nie zażywałem go wcześniej jednak po przestudiowaniu różnych for coś mnie zmusiło aby to kupić :) Na pierwszy rzut oka: Hmm. Bardzo ale to bardzo przypomina mi z wyglądu bajeczne MDMA (Niemalże przezroczyste kryształki o różnych kształtach i wielkościach). Trochę tego jest a moja waga razem z woreczkiem hermetycznym pokazuje 1,5 grama (Licząc że hermolek waży ~~ 0,4 g to wychodzi na to że mam tu piękną ważoną sztukę) :) .
Ale do rzeczy.
Nie mogłem już wytrzymać do wieczora i dzisiejszej imprezy więc postanowiłem przetestować.
Na początek 0.2 g odmierzone również wagą. Najpierw ból nosa przeszywający tez potylice. Po krótkim czasie czuć że wszystko zaczyna spływać w dół... Spływ? No jak to spływ. Gorzko - kwaśny ale da rade przełknąć (ew. popić wodą)
No i tu się zaczęło ! 8-( 8-( :cheesy: :-D :gun:
Mocno czuć wkręcanie rakietki :D nogi , ręce , głowa - wszystko musi być w ruchu ! ! :yay:
Pioseneczka na rozruszanie : http://www.youtube.com/watch?v=eR4bfdJbyUQ
Czuję że mam podejrzanie czyste myśli :listen:
Słyszę więcej niż słyszałem. Nawet zamknięty balkon i okno nie izoluje już tak dźwięków z ulicy.
Mocne wbicie w głowie :-D
Nie wiem jednak po jakim czasie mam się przygotować na jakiekolwiek zwolnienie fazy i dorzucić następną porcję. Jak polecacie zrobić?
Minęło jakieś 30 minut a ten stan dalej trwa i jak na razie nie ma zamiaru się kończyć :)
Pozdro.

Jakby ktoś chciał mogę podać adres do strony ale w celu uniknięcia jakichkolwiek naruszeń praw forum proszę o wiadomość na PW :)
  • 992 / 25 / 0
zakładam że już wciągnełeś pewnie ponad 300mg, jak nie miałeś w życiu styczności ze stymulantowymi zjazdami to powodzenia, o śnie możesz dzisiaj pomarzyć men ;)
  • 5 / / 0
Też ciekawym co teraz słychać o jwcklika. Po co brać 0.2g na peirwszy raz, zwiększając sobie drastycznie tolerkę, narażając się na zjazd i inne nieprzyjemnie skutki.
Co prawda ja spróbowałem dzisiaj ~200mg za jednym sniffem - serce jedynie uderzyło kilka razy mocniej i to wszystko. Kasa w błoto.
  • 4807 / 269 / 0
Jak sniffem słabo działa, można spróbować łyknąć. Na mnie w ten sposób działa mocniej i dłużej (albo ja wciągać nie umiem :-D )
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 183 / 2 / 0
Pierwszy raz sprobowalem pentedronu na schodzacym aco i apb, oczywiscie w malych, rozsadnych dawkach zapoznawczych rzedu 30-50mg na odmule i szczerze powiedziawszy substancja mnie wrecz odrzucila. "lepiej" robilo sie raptem na kwadrans, serce mocno przyspieszalo, czuc bylo silny ucisk na klacie - szybko zaprzestalem kolejnych prob. Kolejnym razem dalem szanse tej substancji w pracy, kiedy bylem wypoczety. Wieksza dawka (100-120mg) zadzialala w pracy wybornie, dodala energii, motywacji i wprowadzila w bardzo przyjemy i "czysty" stan. Dwoch kolegow, ktorzy sprobowali ze mna rowniez podziela te zdanie. Jak zaczelo schodzic to przepalilem wszystko i przez reszte dnia nawet nie pamietalem, ze cos wciagalem, bez zejscia. Do pracy, pobudzenia czy urozmaicenia wieczora znakomite, mi podchodzi lepiej niz ethcat. :)
  • 4 / / 0
Kilka pytań, bo nie znalazłem.
1. Czy jest całkowicie legalny? A jego posiadanie?
2. Czy narkotesty wykrywają go?
3. Czy można po tym (oczywiście wg prawa) np. prowadzić auto?
  • 984 / 6 / 0
1. tak

2. kup, naćpaj się i nasikaj na multi-narko-test

2.1 powiedz zainteresowanym kolegom na forum czy coś wykryło

3 chuj wie do czego się metabolizuje, więc jeśli test któremu jesteś poddany wykrywa metabolity to masz sprawę, jeśli nie wykryje masz luz, poczytaj wątek "palenie marihuany a jazda samochodem" wiele Ci się wyjaśni
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.