Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3182 / 369 / 0
Odpowiedzi na takie samo jak twoje pytanie sam udzielałem w tym wątku co najmniej 5 razy na przestrzeni ostatnich paru lat podobnie jak paru innych ludzi. Nie bardzo mi się chce pisać to samo po raz 6. Szukaj a znajdziesz.
  • 53 / 1 / 0
ja pier... jaka lipa w sumie z tym braunem gdzie te lata kiedy w huj tego było w prawie każdym mieście, a teraz tylko wielkie aglomeracje, i to nie wszystkie, a do tego konspira dużo większa. W sumie przeważnie piszą o nikłym procencie wyjścia z tego nałogu a jak się patrzy ile osób brało np w Olsztynie i że teraz nikogo nie ma to co wszyscy umarli czy siedzą?
  • 3182 / 369 / 0
Przeprowadzili się do miast gdzie łatwiej o dostęp, są na metadonie albo przerzucili się na bardziej dostępne używki typu alkohol.
Albo patent z jakim się spotkałem w kraku, jest zwarta grupa ćpunów, kilkanaście osób, raz w tygodniu jeden zbiera kasę i jedzie do wawy po kilkanaście/kilkadziesiąt gram.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2012 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 340 / 4 / 0
Wiecie jak wyglada sytuacja w centrum slaska? (kato, btm)
Ile mozna, a ile trzeba dac za cwiare, ktora posklada 3 osoby iv? (oczywiscie tylko w tych rejonach, bo wiadomo - co wojewodztwo to obyczaj ;) )

Tzn. mam strzepki informacji, ze niby jest, ale nic dokladniej :/
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 35 / / 0
nie ma w tych rejonach browna.
Uwaga! Użytkownik cywilizacja_Turakow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 1 / 0
a jak z heroiną pod Warszawą?
Józefów, Garwolin, Otwock?
Wie ktoś coś?
  • 927 / 6 / 0
zawsze krakowiacy wydawali mi sie najmadrzejszymi ludzmi w Polsce (co by nie mowic - stolica!)
ale czy ma sens popierdalac z tysiacami zlotych do wwy po brwn na tydzien?
jezeli za polowe tego szmalu mieli by fhuj suszu na Slowacji lub nawet w Rumuni?
pewnie nawet jakis taxiarz by ich zawiozl tam przez pol dnia...(jak cpun samochodu nie posiada).
czy juz ludzie w PL tak leniwi ze im wisi "wydajnosc"?
  • 3182 / 369 / 0
Panie poruczniku już wcześniej poruszaliśmy ten temat. Przeciętny brałniarz nie potrafi ugotować odpału ani nie zna nikogo kto by mu pokazał. Bazując tylko na opisach w necie to niewielu by się odważyło robić produkcję z zerowym doświadczeniem. Poza tym każdy sobie obiecuje że nie będzie brał dużo (rzeczywistość często pokazuje że jednak będzie ale wiadomo jak jest, każdy ma nadzieję nie wpadać w ciągi) a jak już masz parę kilo słomy na chacie to wiesz że będziesz grzał aż do wyczerpania.
Część ludzi ukrywa nałóg przed rodzicami/partnerami/współlokatorami i nie mogę sobie pozwolić na siedzenie z garami 3-4 godziny dziennie.
  • 927 / 6 / 0
nawet na wikipedi jest przepis "polish heroine".
a jednak mysle ze jest latwiej zrobic robote co 3 dni, niz kombinowac 2stowy codziennie.
nawet nie trzeba robic roboty, wystarczy zupa i garsc rolek zeby sie elegancko zajebac za "prawiedarmo".
a jak ktos juz jest w ciagu, w poczatkowym stadium ciagu - to wiadomo ze sie bedzie napierdalac ewrydej przez natepne 8 miesiecy. potem dopiero chce sie rzucac
  • 623 / 9 / 0
poruczniku, dałbyś radę zrobić produkcję opierając się tylko na opisie z internetu. Rozumiem, że metkat się da, bo tam ma się trzy substancje i zachodzi jedna reakcja. Ale tutaj? To już jest poważniejsza zabawa. Ja bym się nie podjął tego, gdybym wcześniej nie miał okazji pooglądać.

żeby robić robotę, to trzeba mieć w miarę bezprzypałowe miejsce, wśród ćpunów bywa o to trudno, a zupa to jednak nie to samo. Też wolę browna niż zupę;p I na pewno dziękuję za rolki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.