- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Pobozny user pisze:Userd Pytał się o mix kodeiny i GBL. Odpowiedziano mu, że fajnie podbija (już na sedacji) . Mnie bardziej interesują stymulanty. Np. Kot na zejściu - (aby zasnąć - nikt nie mówi że po 30 minutach od zażycia kota pić GBL by usnąć)- mianowicie by zejście nie było takie dokuczliwe i nie był człowiek tak rozjebany psychicznie i w konsekwencji mógł po jakimś czasie usnąć. Albo czy podanie kota równocześnie z GBLem powoduje coś fajnego -np. większą euforię?? Czy to w ogóle zły mix??
Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania wal PM
Po dzisiejszym robię przerwę
375mg kody
300mg tramca
browar
4mg alpra
8mg klona
0,7~ chujowej fety
+ ziolo
myslalem ze umre z euforii... cos cudownego!
mam pytanie: czy okreslilibyscie stan po GBL jako dosc psychodeliczny? bo mi sie wydawal w chuj. moze to przez ten mix?
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.