Weedian.
_Dummy_ pisze:Okulista sprawdzał Ci oczy pod kątem tych objawów? Jeśli nie, koniecznie się wybierz. Męty pojawiające się nagle i błyski mogą być sygnałem problemów z siatkówką oka.
x = x
zaczeło sie gdzieś na studiach kiedy spadła kontrola :D najbardziej wydatne i uciążliwe było na kacu
ale do dzisiaj już sie przyzwyczaiłem i praktycznie zapomniałem
Podejrzewam ,że to od melanży mefedronowych i pigułowych gdzie strobo i muza volume max leciały całą noc.
Mam też tak jak zdejme słuchawki ale to chyba normalne.
Kiedyś mi powiedział, że to od słuchania głośno muzyki z mp3 przez te małe douszne słuchawki.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.