Weedian.
_Dummy_ pisze:Okulista sprawdzał Ci oczy pod kątem tych objawów? Jeśli nie, koniecznie się wybierz. Męty pojawiające się nagle i błyski mogą być sygnałem problemów z siatkówką oka.
x = x
zaczeło sie gdzieś na studiach kiedy spadła kontrola :D najbardziej wydatne i uciążliwe było na kacu
ale do dzisiaj już sie przyzwyczaiłem i praktycznie zapomniałem
Podejrzewam ,że to od melanży mefedronowych i pigułowych gdzie strobo i muza volume max leciały całą noc.
Mam też tak jak zdejme słuchawki ale to chyba normalne.
Kiedyś mi powiedział, że to od słuchania głośno muzyki z mp3 przez te małe douszne słuchawki.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.