Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
bezpośrednio nie udało mi się wyczytać gdzie można dostać istotne składniki ayahuaski więc pytam. Wracam do tematu po długiej przerwie a gdy miałem kiedyś z nim kontakt składniki można było zamawiać jak na allegro. Mam doświadczenie z mimosa i peganum ale jeżeli to aktualnie największy przypał to mogę zmienić składniki w zupie którą będę gotował. Co najlepiej zamawiać i z którego z zagranicznych sklepów? Wysyłka poste restante, wiem. Btw. zawsze chciałem ugotować aya z Psychotri i caapi :)
download143 pisze:Zamawiał ktoś z tąd chalipongę: http://www.kiwiboancaya.net/index.php?r ... uct_id=134 ? Mają bardzo niskie ceny i napisane jest że zbierają i suszą liście na zamówienie, wysyłają z Peru. Pytałem się ich czy mogą wysłać w miejszych ilościach i napisali, że nie ma problemu.
//edit:
czy byłoby słusznym zamówić mimose (w całości, ok 40g) i peganum (ok. 20g) z azarius.net? jednocześnie chodzi mi o możliwą jakość składników jak i ewentualny przypał. Jak to oceniacie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.