Mam nadzieje, że mnie nie wyśmiejecie :) Otóż chciałem się zapytać o tzw. flashback. Przede wszystkim czy takie substancje jak n2o czy maryha, albo hash wywoują flashback i jak to właściwie wygląda - policji z wykładów nie ufam :D
x = x
Życie jest dziełem sztuki
ale takie fleszbeki możesz sobie wkręcać? Kiedys miałem tak jak grzyby zarzuciłem, że się przeniosłem na koncert ostrego bo akurat obok mnie kumple samplowali kawałek i cos zapętlali. I się wkręciłem w tego loopa że się przeniosłem na ten koncert trwało to kilka sekund bo po chwili wynosili mnie jak zemdlałem i wtedy widziałem siebie jakby z zewnątrz. Z różnych perspektyw jak mnie wynosili. Wtedy chyba się strułem, bo jeszcze wymioty sie pojawiły. Wydawało mi się że takie fleszbeki to same z siebie bez mojej ingerencji powinny się wbijać. Kurde to nie wraca samo z siebie ale teraz mogę czasem z łatwością takie jazdy sobie wkręcać nie zarzucając nic. A może mi się to wydaje.
Wracam na forum?...
x = x
Najbardziej denerwuje mnie kiedy klade sie do wyra zamykam oczy a tu mi sie strobol wlacza przy zamknietych powiekach ;]
aha. Ale sam z siebie nie wraca film? Fajnie ]
nie ma opcji zeby Ci sie potym jakies fleshe pojawily
RysiuRonson pisze: Mialem kiklakrotnie flashbacki. Wiem ze jeden po lsd a reszta chuj wie po czym, ale napewno nie po thc.
Najbardziej denerwuje mnie kiedy klade sie do wyra zamykam oczy a tu mi sie strobol wlacza przy zamknietych powiekach ;]
Pozostale to np:tatuaze nasaczone kwasikiem(LSD nie przenika przez skore,niestety :-p ),trwala slepota spowodowana swiatlem(doszlo do tego ze ludzie zaczeli wierzyc,ze nie wolno wychodzic na slonce po LSD,buahaha),no i przedewszystkim te niby uszkodzenia genetyczne......tych mitow sie namnozylo,a jak jest cos takiego jak flashback,to nie jest spowodowany dzialaniem substancji,ktorej to zreszta juz.....nie ma,uwierzcie mi,zbadajcie okres poltrwania,przemnozcie razy dwa i po tym czasie nie ma prawa na was dzialac juz substancja,poprostu.
Życie jest dziełem sztuki
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.