Mam nadzieje, że mnie nie wyśmiejecie :) Otóż chciałem się zapytać o tzw. flashback. Przede wszystkim czy takie substancje jak n2o czy maryha, albo hash wywoują flashback i jak to właściwie wygląda - policji z wykładów nie ufam :D
x = x
Życie jest dziełem sztuki
ale takie fleszbeki możesz sobie wkręcać? Kiedys miałem tak jak grzyby zarzuciłem, że się przeniosłem na koncert ostrego bo akurat obok mnie kumple samplowali kawałek i cos zapętlali. I się wkręciłem w tego loopa że się przeniosłem na ten koncert trwało to kilka sekund bo po chwili wynosili mnie jak zemdlałem i wtedy widziałem siebie jakby z zewnątrz. Z różnych perspektyw jak mnie wynosili. Wtedy chyba się strułem, bo jeszcze wymioty sie pojawiły. Wydawało mi się że takie fleszbeki to same z siebie bez mojej ingerencji powinny się wbijać. Kurde to nie wraca samo z siebie ale teraz mogę czasem z łatwością takie jazdy sobie wkręcać nie zarzucając nic. A może mi się to wydaje.
Wracam na forum?...
x = x
Najbardziej denerwuje mnie kiedy klade sie do wyra zamykam oczy a tu mi sie strobol wlacza przy zamknietych powiekach ;]
aha. Ale sam z siebie nie wraca film? Fajnie ]
nie ma opcji zeby Ci sie potym jakies fleshe pojawily
RysiuRonson pisze: Mialem kiklakrotnie flashbacki. Wiem ze jeden po lsd a reszta chuj wie po czym, ale napewno nie po thc.
Najbardziej denerwuje mnie kiedy klade sie do wyra zamykam oczy a tu mi sie strobol wlacza przy zamknietych powiekach ;]
Pozostale to np:tatuaze nasaczone kwasikiem(LSD nie przenika przez skore,niestety :-p ),trwala slepota spowodowana swiatlem(doszlo do tego ze ludzie zaczeli wierzyc,ze nie wolno wychodzic na slonce po LSD,buahaha),no i przedewszystkim te niby uszkodzenia genetyczne......tych mitow sie namnozylo,a jak jest cos takiego jak flashback,to nie jest spowodowany dzialaniem substancji,ktorej to zreszta juz.....nie ma,uwierzcie mi,zbadajcie okres poltrwania,przemnozcie razy dwa i po tym czasie nie ma prawa na was dzialac juz substancja,poprostu.
Życie jest dziełem sztuki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.