Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
A wlasnie, ciekawi mnie jak duza jest popularnosc Antidolu tak naprawde. Tez nie chce zeby go nam "zabrali". Ja osobiscie chyba nigdy nie slyszalbym o nim gdyby nie to forum. No ale w jednej aptece kiedys uslyszalem "JUZ nie ma antidolu" powiedziane takim tonem jakby to byly jakies swieze buleczki o_O
jezus_czarnuch pisze: Moze troche nieaktualne, ale ja sie dowiedziałem dziś. herbapol wycofuje tussi z aptek, kupiłem dosłownie ostatni listek.
I jeszcze uaktualniajac,dzisiaj tez kupilem listeczek tabli Tussipect(nie zebym tak to ostro napierdalal,no chcialem sprawdzic poprostu,no i zapasik miec w razie co),nie bylo oporow,nikt nic nie mowil,ze maja to wycofac,leki z efedryna przy tak kulejacej sluzbie zdrowia(niedawno nie dostalem u rodzinnego recepty,a raczej dostalem po zbajerowaniu pani doktor na zwykly lek,bo mowila ze strajkuja i nie wypisuje recept,jutro zebym przyszedl)no to chyba czesto sa niezbedne,chyba ze znacie jakies inne dostepne bez recki preparaty na niewydolnoscoddechowa dostepne legalnie,to piszcie ;-)
Życie jest dziełem sztuki
wujek supra
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.