Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 2 / 0
Moze troche nieaktualne, ale ja sie dowiedziałem dziś. herbapol wycofuje tussi z aptek, kupiłem dosłownie ostatni listek.
Uwaga! Użytkownik jezus_czarnuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
A skąd to wiesz. Wiadomo dlaczego, ja mogę się tylko domyślać że tu chodzi o działanie uboczbe w postaci pobudzenia.
http://tomi001.prv.pl
  • 21 / 2 / 0
Po takim naglosnieniu w tv to bylo nieuniknione ze cos zrobia z tym Tussim ...chociaz zyjemy w Polsce, nigdy nic nie wiadomo... No ale na dobra sprawe to Tussipect usmiercila jego popularnosc.

A wlasnie, ciekawi mnie jak duza jest popularnosc Antidolu tak naprawde. Tez nie chce zeby go nam "zabrali". Ja osobiscie chyba nigdy nie slyszalbym o nim gdyby nie to forum. No ale w jednej aptece kiedys uslyszalem "JUZ nie ma antidolu" powiedziane takim tonem jakby to byly jakies swieze buleczki o_O
Uwaga! Użytkownik I Bet You Look Good On The Dancefloor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
ja jakos temu zboczencowi nie wierze jakie masz zródła zboczuch? i czy to jest pewne?
  • 126 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedrine »
przysnilo mu sie, to normalne w wieku 12 lat :)
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
jezus_czarnuch pisze:
Moze troche nieaktualne, ale ja sie dowiedziałem dziś. herbapol wycofuje tussi z aptek, kupiłem dosłownie ostatni listek.
Nie moze byc,wczoraj kupilem 2 tussipki i to w tablach,a jest 26 kwietnia,wiec wczoraj byl juz 25,a ze wycofuja no to tak jak wycofuja Acodin,zycze im powodzenia w walce z wiatrakami.
I jeszcze uaktualniajac,dzisiaj tez kupilem listeczek tabli Tussipect(nie zebym tak to ostro napierdalal,no chcialem sprawdzic poprostu,no i zapasik miec w razie co),nie bylo oporow,nikt nic nie mowil,ze maja to wycofac,leki z efedryna przy tak kulejacej sluzbie zdrowia(niedawno nie dostalem u rodzinnego recepty,a raczej dostalem po zbajerowaniu pani doktor na zwykly lek,bo mowila ze strajkuja i nie wypisuje recept,jutro zebym przyszedl)no to chyba czesto sa niezbedne,chyba ze znacie jakies inne dostepne bez recki preparaty na niewydolnoscoddechowa dostepne legalnie,to piszcie ;-)
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2006 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
jak dla mnie to tussi i tak nie ma zbyt ciekawego dzialania.. chyba szkoda pieniedzy... jak juz chce sie kupic 3 listki, stracic czas, pieniądze to chyba lepiej sie nawciągać.. (jesli juz trzeba sie stymulować...)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 22 / 2 / 0
problemu moze nie byc jeszcze przez jakis czas, gdyż to co apteki posiadaja w asortnencie moga sprzedawac, nawet jesli lek zostanie wycofany przez producenta bądz nadzór farmaceutyczny. tak samo bylo z psychedryna która wycofano w 1977 roku, a kupic ja mozna było jeszcze przez kilka lat.
Uwaga! Użytkownik jezus_czarnuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.