Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 527 / 6 / 0
U mnie organizm zareagował świetnie-lepsze samopoczucie, szybsze myślenie i ogólna orientacja w np rozmowie.
Teraz śmieję się spontanicznie, przyjemnie pełen energii spędzam dzień. A nie jak po Am zamulony, poddenerwowany ciężko kontaktujący ze światem. Wystarczyło 5 dni i poczułem się "szczęśliwszym człowiekiem"..coś myślę żeby skończyć zabawę z canna
  • 16 / / 0
Ja po półrocznym paleniu dzień w dzień nie palę z tydzień i widzę poprawę podobną jak u kolegi powyżej. Zero efektów ubocznych odstawiania. Rzucam aemkę na stałe, fajnie było ale już starczy mi tego otępienia na codzień i 'palenia' w płucach.
Uwaga! Użytkownik TomasTankEngine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
zostało mi jakieś 250mg i mam zamiar spalić to wszystko i skończyć z AM`em.. Co do wypowiedzi jumpera,to po chuj przejmować się kimś? Jak ktoś jest cipką i pojebem i nie daje sobie rady z tymi paranojami to jego sprawa. O siebie nie się nie martwię bo wiem na co mniej więcej się przygotować.
  • 744 / 29 / 0
ciężko się z tego schodzi, pupil stara się ograniczyć do 3~4 mg na dzień, lub co dwa dni. Stara się podmieniać na 307 licząc na jakąkolwiek poprawę. Jest mu bardzo ciężko połączyć pracę, życie i normalne funkcjonowanie. Bóle głowy, uczucie gorączki, bóle stawów. temp w normie, osłabienie mięśni, poczucie dyskomfortu, odczuwanie ciągłego napięcia, dreszcze. Natomiast co do otępienia i zmian percepcji to jeszcze jakoś daje radę i tak zmaga się z defaultowym hppd. Kurczę jak tu się szybko podleczyć pupila minimalizując efekty odstawienia ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 16 / / 0
Yerba mate, może być i kawa jeśli nie działa na Ciebie anksjolitycznie anksjogennie. Oprócz tego polecam jeszcze o ciut zmniejszyć dawkę, aby faza była ledwo co wyczuwalna, do takowej się następnie przyzwyczaić, a potem odstawić - będzie lżej. Powodzenia i trzymam kciuki. Ps. Dużo owoców i sport też jest ok.

surveilled
Uwaga! Użytkownik TomasTankEngine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Nie palę 5 dzień i czuje odstawienie kanna,o którym coś wcześniej pisaliśmy. Straszny napływ negatywnych myśli,zdaję sobie sprawę z chujowości świata,nie mogę myśleć o niczym pozytywnym,brak jakichkolwiek chęci do działania,0 kreatywności,ogólnie to straszna lipa. Nie polecam palić tego w jakimś tam ciągu
  • 36 / / 0
Ej bez kitu miałem to samo. Po odstawieniu miałem wiele negatywnych myśli - głównie o śmierci jako takiej (nie mysli samobojcze ani nic poprostu o śmierci człowiek myślał i rozważał).
  • 291 / 2 / 0
U mnie też te myśli ustąpiły na szczęście. Również 3-4 dni po ciągu. Czuję się już zdecydowanie lepiej psychicznie. Mój ostatni raz z AM`em był najmocniejszym,nie było kontaktu ze mną przez jakieś 30 minut,nie chciało mi się nic mówić,ruszać i robić..Ale rzeczywiście ten stan jest pusty..
  • 268 / / 0
Po dłuższym czasie używania stwierdzam kompletną amotywację do wszystkiego co nie wiąże się z przyjaraniem i kolosalne zwiększenie tolerancji. Brak efektów ubocznych po odstawieniu. Nie polecam do dłuższej eksploatacji, jara się już w sumie dla zasady.
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 58 / / 0
dzis dopalilem resztki AM co mi zostało, rozstaję się z ulgą bo byłem już mocno przepalony i zmęczony tym powalaczem, strasznie sprało mi to mózg, chociaż nadal jest to najekonomiczniejsze i najmocniejsze palenie, może nie za ciekawe, dla mnie już przytłaczające i depresyjne.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.