a poza tym, PO CO ktoś by miał do spida dawać dezomorfinę? Da i większość klientów już do niego nie przyjdzie bo zamiast energi ich strasznie zmuliło.
1) sadzac ze zdjec ruskie robia to jako ciemny plyn. wiec jesli odparowac wode to i tak bedzie ciemny proszek (o zapachu jodyny)
2) bez sensu dosypywanie opio do stymulantow..
3) ja sie spotkalam, nie na ulicy, ale mozna kupic
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce
in soviet russia drugs use you!
Hmm po co ? a kto to wie. Pytam bo w zasadzie to nigdy nie wiem co kupuje naprawdę, mam znajomego ale on bierze od kogoś tam jeszcze, i bywało tak że dostawalem świetny proch tj. powiedział że ma speeda kupiłem i był to naprawdę bardzo dobry wladek, zdarzało sie tak też wcześniej z mefem, ale nie mogę zapomnieć że kilka razy było tak że zapowiedzi były spoko kupiłem i z radością gwałtownie szarpnąłem w nozdrze
Weekend
DymPaliKali pisze:http://www.youtube.com/watch?v=afP71xwL ... ure=relmfu
mi tam ci rosjanie wyglądają na zdrowych %-D
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce
in soviet russia drugs use you!
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.