Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
pytanie mam, czy wga ma znaczenie? moja kobieta wazy 45kg i pierwszy raz mamy zamiar sobie polać. dla siebie wiem 1,5ml a dla niej?
  • 2518 / 27 / 0
Nie wiem, Ja tam zawsze na pierwszy raz lałem 1,2ml, czy to facet, czy kobieta.
  • 630 / 3 / 0
Moja kobieta, 50kg - po 1,3 gr GHB (0,8ml GBL) już była na skraju 'przymusowego zaśnięcia'. Ja sam po 1,5ml GBL mam już dosyć mocno - dlatego zazwyczaj celuje w 1,2-1,3ml.
  • 2876 / 99 / 0
Ja zawsze na start leje 1,5 ml dla nowicjuszy i jeszcze nie widziałem, żeby to kogoś zmiotło z nóg.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2518 / 27 / 0
Jehoszua zważ, że to kobieta ważąca 45kg. Taka dawka może wydać się za duża. Zawsze jak nic nie poczuje, to można polać jakieś 0,5ml po pół godziny.
  • 2876 / 99 / 0
Nie jestem wielbicielem dolewek, preferuję pełne dawki co 3-4h, aby dopaminowe wejście było jak najpełniejsze. I rozdziewiczałem gieblowo niejedną niewiastę 50> i też lałem 1,5ml.
"Czuję się gwiezdnie"

• 2518 / 27 / 0
Ale zważ, że każdy organizm jest inny, Ja kiedyś, w 2009roku polałem jednej dziewczynie standardowe 1,2. Spodobało się jej, ale jak to zwykle bywa, wydało jej się za mało. W międzyczasie były jakieś nieprzewidziane akcje i kumpel po 2godzinach dolał jej 1ml. Na początku laska tak się rozochociła, ze poszła ze znajomym do drugiego pokoju, w wiadomym celu. Po jakiś 10min kumpel wybiega z pokoju z samych bokserkach, bo nie wie co ma robić. Najpierw zwymiotowała, a potem zasnęła, kiedy odbywali stosunek.

Na szczęście jakoś dało się ją doprowadzić do normalnego stanu, wystarczyła godzina GieBLowego snu, a tamci spanikowani chcieli dzwonić na pogotowie. Ta substancja w nieodpowiednich rękach może wydać się nadzwyczaj nieodpowiedzialna. .
  • 2876 / 99 / 0
To prawda, szczególnie, że jej nieodłącznym bratem jest lekkomyślność. Sam raz walczyłem sam ze sobą byleby nie zasnąć bo bałem się, że mi kumpela umrze na rękach krztusząc się własnymi wymiocinami (i nie bezpodstawnie z resztą, bo trzykrotnie w przeciągu godziny próbowała mi zrobić ten wredny kawał)
"Czuję się gwiezdnie"

• 16 / / 0
dziwne to troche, ze dla faceta 100kg - 1,5 a dla kobiety 45 też 1,5 ;) poleje 1ml i najwyzej za jakiś czas bedzie dolewka. nie chce aby mi zasnęła :D Dzieki!
ps
inne substancje zawsze były w mniejszej dawce oprócz koxu... bo ten to zawsze na równi chce :)
  • 54 / / 0
Osobiscie nie dalbym nawet 80kg facetowi na start 1,5 (chyba ze w warunkach domowych bez grozby przypalu).
Stanardowo 1,2, potem ewentualne dolewki. Ludzie bardzo roznie reaguja, zarowno w zaleznosci od wagi, jak i predyspozycji dnia i stanu zoladka.
Zreszta, mnie z rana 1,2 dosc srogo zamiata, a wieczorem czasem i po 2,0 prawie nie czuje efektu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.