ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
Czy szwy rozpuszczalne są aż tak drogie, by nie stosować ich zawsze? Trudno mi znaleźć tę cenę, więc tutaj pytam, może jest ktoś, kto pracuje w szpitalu. A może nie cena, tylko jest inny powód?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1951 / 15 / 0
Boli jak się wchłaniają. A wyciąganie szwów jest bezbolesne, albo conajwyżej takie śmieszne uczucie, coś pomiędzy swędzeniem, łaskotaniem i szarpaniem.
  • 3 / 1 / 0
oczywiście, że można. wyjmowałam sobie sama szwy z głowy, bo z przychodni odesłano mnie do szpitala, ze szpitala do innej przychodni ..etc.jest to prosty i szybki zabieg, tylko oczywiście trzeba zdezynfekować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.