Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
To o czym pisałem może nie jest jakimś paranormalnym zjawiskiem, ale wiem, że ta... no dysocjacja, bo to chyba właśnie jest to... może być przyczynkiem jakichś dziwnych, może subiektywnie dziwnych zjawisk.
@Dzielnicowy, dolar był pomarańczowy i na pewno było to MDxx, albo MDxx z czymś jeszcze... myślałem, że to chyba jasne było??... bo dla mnie to najlepsza extasowa faza była z wizualami gratis (a zjedliśmy z Dzielnicowym po połówce)... ale faktycznie nie mieliśmy wtedy odniesienia, porównania do czegokolwiek poza extasy (ciekawe gdzieś żarł te LSA wtedy :scared:), więc może jakaś wykurwista tryptamina... ale nie... to musiało być MDxx... może z dodatkiem jakiejś tryptaminy...
Mnie, kilka dni po deksie, śniło się zbieranie pieniędzy z chodnika. Obudziłem się i kilka godzin później znalazłem dychę na przystanku. Nie oceniam tego.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Na pierwszej skutecznej fazie 900mg DXM widziałem przez ściany
na 2 widziałem hipotetyczną przeszłość, przyszłość i teraźniejsze fakty których w żaden sposób nie mogłem znać
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.