40mg na kompletnie pierwszy raz będzie dobre i jak to mniej więcej odmierzyć nie posiadając wagi?
No i nie ma na co liczyć na to, że pozostanie nierozpoznany przez otoczenie.
ja zaczynałem od setek na dwóch, taka dawka wystarczała, aby być królem świata :-D
później to trzeba dwie setki żreć..
kiedyś będę musiał spróbować spalić kryształ, ciekawi mnie 'wjazd' :rolleyes:
iseeyou pisze:150mg na pierwszy raz, to byłoby coś.
ja zaczynałem od setek na dwóch, taka dawka wystarczała, aby być królem świata :-D
później to trzeba dwie setki żreć..
kiedyś będę musiał spróbować spalić kryształ, ciekawi mnie 'wjazd' :rolleyes:
jeszcze pozostało mi trochę rozumu, wiem jak by się to skończyło dla mnie, jeden problem mi wystarczy, wolę nie próbować, bo na spróbowaniu się nie skończy, wiem o tym :-/
a nie prościej się dilera zapytać ile dostajesz?
niejaki seizer - puste konto - pytał mnie po ile u mnie jest meth i niestety odrzucił system maila... nie wiem może to jakiś pies i jestem namierzany
ale odpowiedź jaką mu udzieliłem wrzucę tutaj, tylko inną kwestią jest po ile u was chodzi piko i ile wam sypią...
30zł - 100mg
50zł - 200mg
100zł - 500mg
200zł - gram
powyżej nie wiem.
i ja osobiście preferuję kinola niż palenie. IV jakoś się boję.
ale wiecie że jak się napalicie to krócej działa?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.