Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
pozdro i uważajcie na siebie :)
Wiem, że to co piszę może się wydawać śmieszne(że co? przecież trawa to dar od Boga i najlepsze co może być!). Też tak uważałem i chuj z tego wyszedł. xD
Swoją drogą próbowałem wszystkich "najsilniejszych" psychodelików a wciąż uważam trawę za najbardziej paranojogenny drug.
Zgadam się. De facto to kwestia psychiki, ale żaden psychodelik nie indukował u mnie tak paranoicznych myśli jak mj. Derealizacja to okrutnie przejebany stan, szczególnie, jeśli utrzymuje się w okresie dłuższej trzeźwości, skutecznie odbierając życiu barwy. Akurat u mnie zaczęła się po powojowej podróży, którą z własnej głupoty okraszyłem dopalaniem. Pół roku koszmaru. W końcu przeszło, lecz zdarzają mi się nawroty. Tylko, gdy zapalę.
Chusajn. Chcesz powiedzieć, że grzyby wyleczyły u Ciebie szum uszny i śnieżycę? Jakim cudem? Z tego co mi wiadomo, są to uszkodzenia mechaniczne.
Szczaw999 pisze:Może dodali ci do zioła PCP albo jakieś inne gówno.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.