Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ogólnie
Plusy freebase:
+ szybkie wejscie
+ grubsza faza
+ mniejszy bodyload
MInusy:
- faza trwa krócej
- wiecej sie wycpa
Macie jakies doswiadczenia z freebase'ami? moze jakies dodatkowe + i -?
KeFaS: Jeśli proporcje są podobne do DMT to dobrze będzie jak podziała godzinę. Z drugiej strony 20 minut DMT czy godzina 5-MeO-DMT to zupełnie inna rachuba czasu. :D
x = x
x = x
Pozdrawiam
@Elwis, ja wiem, ale te substancje się jednak znacznie różnią od 4-AcO-DMT.
Chodzi mi o to, że np. przy AMT, które jedzone/wciągane działa kilkanaście godzin, tak palone (waporyzowane) działa 5-6 godzin, ale i dawka jest dużo mniejsza. I mówię tu cały czas o freebase, bo akurat w takiej formie miałem kiedyś i próbowałem różnych metod podania.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.