Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Nie pisałem nic o uzależnieniu, miałem na myśli ćpanie w takim stopniu, żeby się nie wjebać w nic. Chociaż z drugiej strony, każdy ma jakieś uzależnienie, czy to ćpanie, czy właśnie kariera, więc nie ma ludzi nie wjebanych w nic ;-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
KeFaS pisze:
nie ma ludzi nie wjebanych w nic ;-)
A mistrzowie zen?
  • 3127 / 27 / 0
Są wjebani w zen.
High, how are you?
  • 3490 / 56 / 0
Haha! Chusajn nie ogarnia ocebe w zenie :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3127 / 27 / 0
To była ironia, odnośnie niektórych mistrzów zen udzielających się na tym forum ;)
High, how are you?
  • 3490 / 56 / 0
Nie ma tu takich.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 984 / 6 / 0
chusajn pisze:
... No i bawi mnie twój ból dupki na moim punkcie...
Nie schlebiaj sobie.
chusajn pisze:

Skoro w jednej linijce pierdolisz coś o bezwarunkowym szczęściu i przeznaczeniu, to znaczy, że kompletnie nie wiesz, o czym piszesz.
Może źle zrozumiałem "bezwarunkowość" (skazany na szczęśćie-nieszczęście?).
Szczęściu trzeba pomóc.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 3127 / 27 / 0
Szczęściu nie trzeba pomagać, to sobie trzeba pomóc.
High, how are you?
  • 984 / 6 / 0
to jest to samo, tzn to miałem na myśli
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.