Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Tego nie ma sensu walić w ciągach czy dorzucać więcej niż raz... zrób przerwę daj odpocząć serotoninie... a nie robisz lipe :D tak samo jakbyś metylon w ciągu walił :nuts:
No i kolejny co mu odrazu weszło... mi przy sniffie to wchodziło w chuj czasu... ale i tak 2-FMA wczoraj przebiło wszystko ;P 51min po sniffie dopiro mi wejszło hah ;]
U mnie praktycznie brak efektów ubocznych no moze poza rozjebanym nosem przy sniffie :motz:
ale nadmierna stymulacja ? :nuts: Toś chyba 4-FMA nie miał
a-PPP , MDPV , buf to nie ta liga tu nima co porównywać .
Jebnij te 200mg oralnie to zobaczysz jakie to milutkie :yay: i działa dłużej
Edit: nie brałeś kilka dni wcześniej 6-APB albo 5-APB ? czy czegokolwiek smyrającego serotoninke ? :D bo jak tak to - już wiesz dlaczego tak było :D
Ogólnie uważam, że 4-FMA jest interesujący i konkretny - nie ma co do tego wątpliwości, jednak mi te cielesne odczucia doskwierały - nie wiem czy to przez sniff czy ilość. nie wykluczam, że jeszcze kiedyś się skuszę i spróbuję te połknięcia bez dokładek [tym razem dokładałem chcąc osiągnąć stymulację, co okazało się mijać z celem]
e: a testowałeś 4-FA ? może tamto bardziej speedowe jest?
4-FA niestety nie , ale i tak nie legal w Polsce - z tego co mi wiadomo to 4-FMA to dłużej i mocniej działające 4-FA :)
szukaj! - surveilled
Substancja tutaj omawiana trafila w moje rece. Bardzo dobre skojarzenia z nia, jakie przychodza mi do glowy, to: mile, ale nie nachalne.
Metoda podania - 100mg oral w postaci bombki. Bodyload trwal ok 40min. Rozpoczelo sie delikatnie, bez fajerwerkow, nagle uswiadomilem sobie, ze wyklad na jakim bylem, jest nawet interesujacy ;-) Zdecydowanie nadaje sie do nauki czy pracy, pozwala skupic mysli, pobudza i motywuje do dzialania. Nie wzialbym jej jednak idac na impreze. Moja przygoda z 4FMA zakonczyla sie po ok 3h.
Zaobserwowalem takze odczuwalnie polepszony humor ( daleko od okreslenia 'euforia') oraz slaba empatie.
Najciekawszy w tym wszystkim jest fakt, ze nie bylo zadnych oznak 'bycia pod wplywem'. Nawet zrenice zupelnie normalne.
Polecam osobom, ktore szukaja 'lepszej wersji siebie' zamiast 'wyjebania na orbite' w zabawkach. Osobiscie czekam, az cena troche spadnie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata