Spróbować ekstrakcji z antidolu (to coś zmienia?) czy w ogóle dać sobie spokój z kodeiną, bo najwyraźniej mam uczulenie, albo przedawkowałam. Chuj wie co zrobić, bo cykam się tej powtórki z rozrywki, a jednocześnie mnie coraz bardziej ciągnie.
Spróbować ekstrakcji z antidolu (to coś zmienia?) czy w ogóle dać sobie spokój z kodeiną, bo najwyraźniej mam uczulenie, albo przedawkowałam. Chuj wie co zrobić, bo cykam się tej powtórki z rozrywki, a jednocześnie mnie coraz bardziej ciągnie.
najbardziej prawdopodobne sa dwie opcje. za duza dawka/ew reakcja organizmu na sulfogówno. tez zdarzylo mi się zemdleć po thio, i to wtedy, gdy przyjalem za duza dawkę. bardzo mozliwe, ze do tej pory mialas niewyrobione receptory i teraz podzialalo mocniej (w dodatku wzielas wiekszą dawkę)
najlepiej daj sobie z tym spokoj, a jesli tak bardzo chcesz się w to bawic to lepiej nie zwiekszaj tak szybko dawek i nie podbijaj sztucznie tolerki
Położyłam się z powrotem nie potrafiąc odpowiedzieć na pytania rodzicielki dlaczego "zasłabłam?"
czy w ogóle dać sobie spokój z kodeiną
bardzo mozliwe, ze do tej pory mialas niewyrobione receptory i teraz podzialalo mocniej (w dodatku wzielas wiekszą dawkę)
Ostatnio nie przekraczam dawki 300mg a mimo to jakieś dwie/trzy godziny po zażyciu łapią mnie masakryczne mdłości, spada mi ciśnienie i mdleje. Miałam tak już kilka razy i zaznaczę że zawsze po Thio nigdy po Antku co dawało mi do myślenia,że to może przes Sulfogwajakol. Wczoraj załatwiłam się już na maksa bo zemdlałam w robocie, w domu mogłam jedynie leżeć bo wstanie wiązało się z zawrotami głowy,mroczki przed oczami i mdłościami. Leżałam więc jak trup z ciśnieniem 100 na 67. :scared: Do głowy mi przyszło że to może zapaść czy coś...w każdym razie pod wieczór zwymiotowałam i mi przeszło. Nie wiem co się dzieje z moim organizmem tyle razy brałam kode i nigdy nie miałam takich przygód. :-/ Wiem jedno w każdym razie: nigdy więcej Thio tylko Antidol.
pozorka28 pisze:Mam takie pytanie. Co się dzieje,jeśli ktoś przedawkuje?
Zdarzyło mi się przedawkować biorąc 450mg (największa dawka jaką keidykolwiek wzięłem, mam hipermetabolizm kody; normalnie to 200mg to dla mnie za duuużo) i zaliczyłem wszystko oprócz zgonu.
potem jeszcze zdarzylo mi się kilka razy cos podobnego, tyle ze - wiedzialem juz jakie objawy poprzedzaja omdlenie (poza ogolym oslabieniem np. lekkie drgawki), dlatego od razu zjadlem cos slodkiego, kawa, oblac się zimną wodą, nogi do gory i takie podobne. pare razy mnie to uratowalo :-)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.