posadziel sobie pare Early pearl, durbana, rudealisa skunka, oraz par nieznanych mi odmian.
Zrobilem to wedle starej metody, do ziemi, i na 24h fotoperiodu w szafie, jednej drugiej jak juz sie rozrosly, ale problem caly w tym ze po 1,5 m-ca, wszystkie mi wypuscily pre flowery a niektore pokazaly jajeczka te meskie, i nie wiem czy sie nie tworza kwiaty, no i caly problem w tym ze one mialy byc matecznikami na out door, i dlatego byly 3mane na 24, i nie wiem jakim cudem one mogly zakwitnac, prosze pomozcie mi to wyjasnic, to ze juz i tak z matecznikami pozamiatane tojuz wiem i odpalime juz na niktore hpsa, ale frapuje mnie ten problem DLACZEGO?
Nawet klony ledwo co ukorzenione zaczely kwitnac, co to za pogrom, czy jest cos o czym nie wiem na temat kwitnienia? Pozdrowienia dla Farmerow z calej polski
Powód: blad formatowania
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
pzdr.
- a no i oczywiscie czesc juz pod HPSem stoi poaginana
18/6 wydaje mi sie najbardziej zblizonym swiatlem do tego ktore roslina ma w naturze, po za tym, dajesz odpoczac lampie codziennie na 6h co = mniejszy rachunek za prad. co jeszcze moge powiedziec to ze rosliny w nocy tez rosna.
pozdr.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.