Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Dzieki,wpadlem na to %-D Raczej pytalem zanim przepisze mi lekarz.Ale ok.
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Ulotki w Internecie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
Witam , na poprzedniej str , opisywałem swoje podanie iv alpry , tylko mam wrażenie , że nieco zjebałem , bo zrobiłem to w jakieś 15 min , fakt roztwór był klarowny czyściutki , nic nie szczypało bo odparowałem spiryt , dodałem wody do inj. pomieszałem i zaciągnołem do pompki przez filterek byłe tego ok 1 cent. I tak teraz sie zastanawiam , czy tam w ogole się coś rozpuściło? bo każdy pisał żeby to odstawić na kilka godz.
  • 1196 / 10 / 0
No a coś poczułeś? To chyba zasadnicze pytanie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
Ugh pisze:
No a coś poczułeś? To chyba zasadnicze pytanie.
Ciekawe , czy coś poczuł... Drogi podania alpry istnieją tylko doustne...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
bezsensem jest podawanie iv jakichkolwiek benzo ponieważ najlepszą biodostępność mają podane doustnie :) gra nie warta świeczki
  • 554 / 3 / 0
Wiadomo, ale chodzi też o to że nie wszystkie służą do podawania iv. A skoro nie służą, to mogą nie działać.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 2 / 0
Troche mnie zastanawia fakt urwania filmu i zasypiania a raczej może to jest utrata przytomności po podaniu 3-4mg klona w roztworze soli fizj. i gliceryny jednak wczesniej podgrzane na łyżeczce i przefiltrowane - czy podgrzewanie nie ma na to wpływu?? Podobno jak kimałem miałem lekkie tiko-drgawki czy jakby to można nazwać ;/ no i delikatne wejście czuć (wejście, a raczej szybkie działanie nagle jednak bardzo sympatyczne najlepiej na skręcie). Ktoś testował te metode i miał podobne odczucia bo mam kumpla który miał tak samo a tolerke mamy wyrobioną i po 12mg mi sie nawet film nie zrywa, ale troche seplenie jak napity :)
  • 336 / 4 / 0
corvus pisze:
Może ktoś wie czy zolpidem można w ten sam sposób spreparować do podania i.v.?

Zolpidem najlepiej sniffowac po uprzednim dokładnym rozkruszeniu tabletki (Sanwal , Stilnax itp.) efekt po wciagnieciu jest prawie rownie szybki i efektowny jak po podaniu dozylnym.
no wlasnie ja od pewnego czasu biore zolpi 10 mg i gowno nawet dale, czasem po 2 tabletki zjem to usne, a jaka ze w pn mam wazne spkanie musze sie wyspac wiec moze pukniecie w kanal bedzie madrym pomyslem? tylko czy to nie uzalenia i nie poplyne jak zawsze oral i sniff szesl?
  • 27 / / 0
Zolpic raz waliłem w kanał z kumplem to na następny dzień miałem 2x większą dłoń do tego + jakieś 1-2tyg nie mogłem nawet kawy unieść. Ale być może było za dużo (1 opakowanie zeszło nam) aha i jeszcze lekkiej padaki dostałem w nocy :)
Więc ogólnie nie polecam stosowana i.v.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.