Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
@MissTake - mogłabyś podać twoje dawkowanie ? Sniffem zapodawałaś tak ? to porównanie do MDPV nie wiele mi mówi bo nie miałem okazji MDPV testowac ;p Masz może porównanie z a-PPP , pMPPP , pentedronem czy cuś ? :-D na dniach bede testować i zobaczymy czy to takie fajne ;]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / / 0
Niestety nie jestem w stanie precyzyjnie określić, ani nie mam porównania, ale testowanie zaczęłabym od dawki nie większej niż 10mg. Wiele zależy od oczekiwań, niektórych zadowoli 5mg, a dla innych 25mg to będzie mało;)
Bro, do you even trip?
  • 2428 / 92 / 0
Ej MissTake - to twoje a-PvP też jebało jak grzyby + skarpetki ? %-D i czy przy sniffie ryj aż wykrzywiało ?
Testuje to i 50mg lekko posmyrało dopiero jak po godzince dojebałem sie ponad 70mg to zaczęło lekko klepać ;]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / / 0
um, nie zauważyłam czegoś takiego.
Chciałam dodać że jest do jak dla mnie dużo mniej ryjące banię niż MDPV:]
Bro, do you even trip?
  • 227 / 5 / 0
jak by to było jak MDPV, to Bigosie, po Twoich 120 mg byś może zasnął w niedziele wieczorem ;)
MissTake, a jak było właśnie z zasypianiem po tym? czy jak ustały "wyraźne" efekty to dało się iść spać, czy też taki bezsenny afterglow, proporcjonalnie długi do ilości wessanej ?
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2011 przez molasar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 6 / 0
Spróbujcie waporyzować z folii, skoro to ma pirrolidynowy pierścień. Po nie żenionym MDPV zostawał czarny "nalot" w minimalnej ilości, żadne tam grudki czy kupki spalenizny. Sądząc Bigos po sugestiach Miss Take dostałeś lipę...
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 208 / / 0
Tak, z tym jest podobnie, ja tylko waporyzowałam. 0,5g wystarczyło na tydzień ostrego ćpania od rana do nocy. Koleżanka brała sniffem ok. 15mg, miała po tym już konkret.
Jeśli chodzi o spanie to jest taki bezsenny afterglow.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011 przez MissTake, łącznie zmieniany 1 raz.
Bro, do you even trip?
  • 2428 / 92 / 0
0,7g zrobiłem w kilka godzin %-D i ze spaniem nie miałem problemu po jakiś 5-10min od położenia sie usnąłem ^_^
100mg na jeden sniff dopiero coś tam mocniej klepnoł...
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 6 / 0
Miss Take, a czy klepnięcie takie jak MDPV? i taka chęć dorzucania nie do powstrzymania? zwała ciężka?
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 208 / / 0
100mg na jeden sniff dopiero coś tam mocniej klepnoł...
To raczej nie miałeś tego co ja.
Miss Take, a czy klepnięcie takie jak mdpv? i taka chęć dorzucania nie do powstrzymania? zwała ciężka?
Klepnięcie ponoć mniejsze, chęć dorzucenia duża, na zwałę inni trochę narzekali, ja nie odczułam.
Bro, do you even trip?
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.