Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Mr R, ile godzin sypiasz?
  • 29 / / 0
Jest coś takiego jak normy społeczne, zbór zachowań określających relacje międzyludzkie, wyznaczający w pewien sposób granice w jakich porusza się społeczeństwo oraz pojedyncza jednostka. Mr R, Ty przekraczasz te granice, nawet jeśli oczywiste jest, że nikt nie ma pojęcia gdzie one się znajdują, stąd Twoje problemy z porozumiewaniem się. Masz bardzo niepopularne poglądy na tą chwilę, co więcej widzę tutaj forsowanie swojej wizji świata dla osób, które kompletnie Cię nie rozumieją. Zanim zaczniesz zarażać innych swoim szczęściem, najpierw sam się z nim oswój. Skoro pytasz co jest z Tobą nie tak, znaczy to, że sytuacja Cię przerasta. Wyluzuj trochę i skup się na sobie, obawiam się że niektórzy już mogą uważać Cię za czubka (przepraszam za dosadność), nie utwierdzaj ich w przekonaniu że mają rację.
Uwaga! Użytkownik mariwiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Sypiam po 5 - 6 godzin. mariwiki: Masz całkowitą rację, przystopuję lekko i najpierw sam się z tym spróbuje oswoić.
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 6 / / 0
Nie wiem jak ty to robisz, albo co bierzesz ale też bym tak chciał.

A ja już wiem chyba o co chodzi !

Kolega miał niedawno swój "pierwszy raz" ?

%-D
Uwaga! Użytkownik Indyczka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
:P Jest dobrze :P
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 33 / 2 / 0
hehehehe idz do psychiatry to na pewno cos znajdą......... hiehie

Ps może mania? Często ludzie mają problemy z dogadaniem się. są zbyt szczęśliwi itd. gonitwa myśli

substancje po których obserwuje się zespół maniakalny lub hipomaniakalny to np:
amfetamina, fenicyklidyna, alprazolam, baklofen, metoklopramid, triazolam, ACTH i inne

objawy:
-wzmożone samopoczucie (zadowolenie, uczucie radości, szczęścia)
-Przeżycia i wydażenia w świecie zew wywołują dodatni rezonans uczuciowy
-beztroska, skłonność do żartów
-przyspieszone tempo myślenia (myśli biegną szbko ale czesto cierpi precyzja myslenia
-duża odwracalność uwagi (wszystko co sie zdarza wzbudza przelotne zainteresowanie
-bardzo czesto wzmozona aktywnosc ruchowa
-wzmozona ocena własnych mozliwosci
-...

Niby wszystko bardzo pięknie, ale bardzo czesto po okresie maniakalnym nastepuje depresja... baaaaardszo ciezko znosna, to tez trzsymam kciuki by to nie bylo to. Pozdrawiam
  • 1519 / 20 / 0
No kurwaaa.. to że mam tępą klase to sie przyzwyczaiłem ale że nauczyciel nie rozumie co do niego mówie to już żenada. Mówie kurwa poprostu a ona cisza, chwila na pobudzenie szarych komórek i "nie rozumiem Twojego toku myślenia". Nawet sie nie brałem za łopatologiczne tłumaczenie ponieważ nawet nie wiem co tu by tłumaczyć, a i jeszcze bardziej żenujące by to było
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1456 / 19 / 0
Edziu, ja tak mam często jak z kimś rozmawiam (chociaż to przez to, że często bełkoczę pod nosem do siebie, a ludzie myślą, że to do nich), nie ma sensu się wkurwiać już nawet %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Zabawne jest to że większość mojej klasy uważa mnie za... no za niezbyt mądrą osobe. Bo skoro nie rozumieją co mówie tzn ze głupoty pierdole. Czasem nawet najprostrzej aluzji nie zrozumieją tylko "yyy.. ale że co?"
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 33 / 2 / 0
nie przejmuj sie. ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.