A wiec moj problem jest taki, ze od srody powaznie zachorowalem na angine ale teraz juz sie czuje w miare dobrze nie liczac opuchnietych migdalkow i rzeczy ktore sie wiaza z angina...
W sobote szykuje sie Andrzejkowa ipra ktorej nie chcial bym opuscic
alkoholu tam nie zaierzam pic ale myslalem o mecie ?
Jak meta sie bedzie miala Do mojego gardla
Doradzcie mi :) O ile wam moje zycie mile a dodam ze Kuuuusi ojj kusi przyjebac na tym melanzu ;)
Ale jeśli już jesteśmy przy podobnych rozważaniach, to pod żadnym pozorem nie należy walić w nos. Czy przyjęcie i.v. w tym wypadku jest najlepszym rozwiązaniem? Nie wiem. Ja bym przyjął per rectum, albo po prostu rozpuścił. w mocno rozwodnionym roztworze i wypił. Chociaż metaamfetamina i angina, to nie jest dobre połączenie przy każdej drodze podania. Jeśli możesz to sobie odpuść, naprawdę.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.