Melancthe pisze:Mocno się po tym rzyga na drugi dzień?
Weszłam w posiadanie pełnego pojemniczka, ale nie mam ochoty na bliskie spotkania z kiblem.
davidb1 pisze:Jak interakcje z tramadolem? Innymi opiatami?
Jeśli była już informacja na ten temat to przepraszam że jej nie znalazłem...
Ja nie zauważyłem nic negatywnego, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie podbiło mi działanie 300mg które normalnie działa tak średnio. Przyjemny rush, gadatliwość, podbita trampkowa "euforia", sedacja minimalna, nawet po dłuższym czasie od zażycia. Jeśli nie ma medycznych przeciwwskazań to mix polecam.
Z alkoholem spoteguje jego działanie, głównie problemy z równowaga, możesz nawet rzygać.
SpalamTo pisze:Jeśli nigdy nie jadles baklo to pierw spróbuj solo.
Z alkoholem spoteguje jego działanie, głównie problemy z równowaga, możesz nawet rzygać.
pol90 pisze:Jestem trochę zrozpaczony działem tego baclofenu biorę go od kilku dni w dawkach 25 mg na dobę wczoraj wziąłem 25 mg 40 min przed wypiciem jednego piwa tatra i w ogóle to piwo nie weszło, ale to mogło być spowodowane tym, że piwo piłem na pełny żołądek, a dzisiaj wziąłem baclofen 50 mg 40 min przed piciem i wziąłem ten baclofen na pusty żołądek i też piwo piłem na pusty żołądek, a wcześniej jeszcze zapodałem sobie 3 mg clonazepamu i 1 mg alprazolamu dodam, że mam kosmiczną tolerancję na benzodiazepiny i była tylko bardzo lekka euforia na początku picia a przeważnie jest dużo większa, a działanie uspokajające jest może trochę słabsze więc mogę określić, że ten baclofen osłabił działanie alkoholu w moim przypadku.
peszel pisze:Ja chodziłem do rodzinnego po baklo i mówiłem "Dzień Dobry! Proszę mi wypisać baklofen. Dziękuje! Do widzenia!" Z gieblem nie wyjeżdżaj bo cie wyśle na detoks, kiedyś jak mój ulubiony doktor nie przyjmował to powiedziałem że mam cholerne skurcze karku a kiedyś brałem baklofen i bardzo pomagał.
Eej... jestem na odstawce od gibla (doszlam do 11ml/dobe). rozlozyolam sobie wszystko ladnie w czasie bo nie chce zrobic kuku. I teraz tak - wczorajsza sytuacja: zarzucam ostatni raz gibla kolo 1 na skreta zaledwie, apap noc po pol godzinie (marząc żeby wreszcie przespac wiecej niz godzine tej nocy:( ) + o 2:30 lykam 12,5 mg baklofenu, na próbę, - DAWKA nieodczuwalna :-p
Pytanie:
- na noc 25mg ? jaki czas od ostatniej polewki?
- czy w ciagu dnia raczej unikac baklo dopoki nie dojde do 6ml/dobe?
- z antyhistaminami I generacji (na noc) na pewno spoko, a w trakcie dnia czy baklo koliduje jakims cudem z antyhistaminami II albo III generacji? przezorny ubezpieczony..
Z góry dzięki :-)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.