Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 190 / 2 / 0
Melancthe pisze:
Mocno się po tym rzyga na drugi dzień?
Weszłam w posiadanie pełnego pojemniczka, ale nie mam ochoty na bliskie spotkania z kiblem.
Nigdy nie wymiotowalem po baklofenie, nawet po dawce 200mg.
  • 35 / / 0
davidb1 pisze:
Jak interakcje z tramadolem? Innymi opiatami?
Jeśli była już informacja na ten temat to przepraszam że jej nie znalazłem...

Ja nie zauważyłem nic negatywnego, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie podbiło mi działanie 300mg które normalnie działa tak średnio. Przyjemny rush, gadatliwość, podbita trampkowa "euforia", sedacja minimalna, nawet po dłuższym czasie od zażycia. Jeśli nie ma medycznych przeciwwskazań to mix polecam.
  • 1599 / 47 / 0
Niedługo wybieram się do lekarza ogólnego i jak wysępić ten baclofen, drugie pytanie to jest takie czy jak się weźmie ten baclofen to jak się po nim wygląda czy widać, że jest naćpany czy normalnie się zachowuje trzecie sprawa to słyszałem, że baclofen może powodować napad padaczkowy jestem chory na padaczkę i biorę clonazepam i czy jest ryzyko wystąpienia napadu padaczkowego i o jakich dawek zacząć, żeby nie dostać padaczki bo ja ten baclofen chcę brać do kodeiny bo słyszałem, że podbija działanie kodeiny.
  • 1599 / 47 / 0
Zdobyłem ten baclofen i mam pytanie czy łączyliście kiedyś baclofen z alkoholem i jak to było czy była większa euforia czy większa sedacja bo w ulotce jest napisane, że baclofen zwiększa uspokajające działanie alkoholu.
  • 1009 / 42 / 0
Jeśli nigdy nie jadles baklo to pierw spróbuj solo.
Z alkoholem spoteguje jego działanie, głównie problemy z równowaga, możesz nawet rzygać.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1599 / 47 / 0
SpalamTo pisze:
Jeśli nigdy nie jadles baklo to pierw spróbuj solo.
Z alkoholem spoteguje jego działanie, głównie problemy z równowaga, możesz nawet rzygać.
Co miałeś na myśli pisząc solo ?
  • 1009 / 42 / 0
Baklo bez żadnych miksów, żeby zobaczyć jak działa.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1599 / 47 / 0
Jestem trochę zrozpaczony działem tego baclofenu biorę go od kilku dni w dawkach 25 mg na dobę wczoraj wziąłem 25 mg 40 min przed wypiciem jednego piwa tatra i w ogóle to piwo nie weszło, ale to mogło być spowodowane tym, że piwo piłem na pełny żołądek, a dzisiaj wziąłem baclofen 50 mg 40 min przed piciem i wziąłem ten baclofen na pusty żołądek i też piwo piłem na pusty żołądek, a wcześniej jeszcze zapodałem sobie 3 mg clonazepamu i 1 mg alprazolamu dodam, że mam kosmiczną tolerancję na benzodiazepiny i była tylko bardzo lekka euforia na początku picia a przeważnie jest dużo większa, a działanie uspokajające jest może trochę słabsze więc mogę określić, że ten baclofen osłabił działanie alkoholu w moim przypadku.
  • 572 / 47 / 0
pol90 pisze:
Jestem trochę zrozpaczony działem tego baclofenu biorę go od kilku dni w dawkach 25 mg na dobę wczoraj wziąłem 25 mg 40 min przed wypiciem jednego piwa tatra i w ogóle to piwo nie weszło, ale to mogło być spowodowane tym, że piwo piłem na pełny żołądek, a dzisiaj wziąłem baclofen 50 mg 40 min przed piciem i wziąłem ten baclofen na pusty żołądek i też piwo piłem na pusty żołądek, a wcześniej jeszcze zapodałem sobie 3 mg clonazepamu i 1 mg alprazolamu dodam, że mam kosmiczną tolerancję na benzodiazepiny i była tylko bardzo lekka euforia na początku picia a przeważnie jest dużo większa, a działanie uspokajające jest może trochę słabsze więc mogę określić, że ten baclofen osłabił działanie alkoholu w moim przypadku.
Kurwa krzyzyk na trumnie sobie mozesz takimi miksami wyskrobac
  • 401 / / 0
peszel pisze:
Ja chodziłem do rodzinnego po baklo i mówiłem "Dzień Dobry! Proszę mi wypisać baklofen. Dziękuje! Do widzenia!" Z gieblem nie wyjeżdżaj bo cie wyśle na detoks, kiedyś jak mój ulubiony doktor nie przyjmował to powiedziałem że mam cholerne skurcze karku a kiedyś brałem baklofen i bardzo pomagał.
Aż mi sie wierzyc nie chce ze tak latwo u tego lekarzyny.. Mi zalatwiala znajoma i musiala wytlumaczyc, ze skarze sie na mocne skurcze i problemy jak we wskazaniach do stosowania baklo %-D

Eej... jestem na odstawce od gibla (doszlam do 11ml/dobe). rozlozyolam sobie wszystko ladnie w czasie bo nie chce zrobic kuku. I teraz tak - wczorajsza sytuacja: zarzucam ostatni raz gibla kolo 1 na skreta zaledwie, apap noc po pol godzinie (marząc żeby wreszcie przespac wiecej niz godzine tej nocy:( ) + o 2:30 lykam 12,5 mg baklofenu, na próbę, - DAWKA nieodczuwalna :-p

Pytanie:
- na noc 25mg ? jaki czas od ostatniej polewki?
- czy w ciagu dnia raczej unikac baklo dopoki nie dojde do 6ml/dobe?
- z antyhistaminami I generacji (na noc) na pewno spoko, a w trakcie dnia czy baklo koliduje jakims cudem z antyhistaminami II albo III generacji? przezorny ubezpieczony..

Z góry dzięki :-)
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2014 przez Blair0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.