Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
No i chuj że tolerka szybko rośnie ? ja tam ciągle czuje ,że mnie klepie... a z EPH to ić pan w chuj... to już na początku jest chujowe... (no może poza tym pudrem który kiedyś za frajer rozdawali ,bo ten był zajebisty %-D ) Jak cos na poprawe myślenia chcesz to se kurwa mety zajep %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
A skąd myśl iż chcę sobie poprawiać myslenie? :D ostatnio zatęskniłem z stymulantami i po prostu wypadło na pentedron.

No cóż, biedna Babcia, znów zostanie bez alpry. Szkoda w sumie, że występują jakieś bezsenne ekscesy. Trudno. Jak ból to bòl %-D
  • 1817 / 110 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: eliot »
nie wiem chyba to był ten pentedron.Swoja drogą jaki ma smak ten pentedron?bo to co ja wciągałem to było kurewsko gorzkie i oczywiście w kryształkach które najlepiej rozdrabniać kartą.Ja tego od piątku wieczorem do niedzieli do 5 rano zgrzałem 5gr. Troche sobie polatałem ale tego można sporo zgrzać,a w niedziele wieczorem już spałem jak niedzwiadek.
  • 869 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: ohYeah »
o kurwa...
jaką masz tolerkę? 5 g w dwa dni ? Ostro... Jak się czujesz fizycznie i psychicznie?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3363 / 360 / 0
pentedron smakuje gorzko, pozniej znieczula i nie smakuje.
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Wrzucałem 3 razy po 50mg co półtorej godziny, ostatnia dawka o 21:30 i zasnąłem o 02:00. Przy takim dawkowaniu występowała początkowo euforia (dość specyficzna, pierwszy raz się z taką spotykam, chociaż to nie pierwszy mój spid) a potem taki stan ni w tą ni w usraną - jakby poddenerwowanie, brak inicjatywy, chociaż gdy się postarałem, rozmowa zaczęła płynąć dość wartko i gadało się przyjemnie.
Planuję wrzucić 200mg żeby sprawdzić te wasze cudowne rady. Lepiej sniff czy oral w tym przypadku?
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 1817 / 110 / 0
Nieprzeczytany post autor: eliot »
Jak widzisz tolerke mam dość ładną.psychicznie całkiem niezle,zwał trochę podobny do amfy ale dużo lżejszy i psychicznie bez psychoz,wiadomo ze po dwóch nockach i jednak sporej ilości towaru fizycznie człowiek jest trochę osłabiony,ale bez przesady.w niedziele wieczorem wypiłem kilka piwek zapaliłem zioła i poszedłem spać.Na 100% nie wiem czy to jest ten pentedron,ale chyba tak,u mnie to gonią na ulicy zamiast amfy po 20zł za 0,33gr i wszyscy to biorą i mówią że nawet lepsze.Ja tam wolę jednak amfę lub meth,chociaż muszę przyznać że daje to całkiem fajną banie,rozgadanie i pobudzenie bardzo zbliżone do fety,częściej trzeba poprawiać.W sumie niezły substytut amfy muszę przyznać.Tylko uważajcie bo mocno niszczy zęby,kruszą się i plomby wypadają,trzeba kruszyć jak najdrobniej.
  • 2428 / 92 / 0
To raczje nie byl pentedron , bo pentedron przy znacznie mniejszych ilosciach wpierdolonych w przeciągu tam kilkunastu gdozin zafunduje komuś bez tolerki atrakcje takie jak po jebanym MDPV %-D Poza tym eliot... od jednego wpiierdolenia 5g pentedronu nie rozjebie Ci zembow tak jak piszesz ,mi przez te kilka miesięcy wpierdalania pentedronu , tylko jeden zomp ucierpiał, a dokłądniej mówiąc to połow tego zemba już nima %-D
Poza tym po co sie trujesz pentedronem ? skoro masz Mete ?...

To jebane uczucie podkurwienia czy jak to tam nazwieta to spowodwany jest tym ze małe kreski walita... Marechwa ćpunie, też tak mosz no nie ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
Może to jakiś inny keton był lub etylofenidat?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 114 / / 0
Nieprzeczytany post autor: duszon »
albo to podjebany pentedron, ktory juz na stale gosci na ulicach ;p
by the way, wie ktos o statusie prawnym pentedronu w Anglii? Obowiazuje tam prawo analogowe do podobienstwa substancji, do mefedronu i naphyronu. Czy pentedron sie zaliczy, czy omija to prawo?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.