Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
No 600 to sporo do tego 300 3-MMC...+ogromne ilości ur bez tolerki (na ketonach trzeba whuj więcej spalić, początkowo myślałem, że ur jest jakiś zanieczyszczony, ale bez ketonów było ok).

Anyway...na zwale miałem ogromne poczucie zrobienia sobie niezłego sajgonu w organiźmie, bo takiego wysuszenia i koloru skóry jeszcze nie miałem (płyny piłem cały czas)... raz na ruski rok można...optymalnie 300 mg pente i 200 3-MMC..
  • 253 / 5 / 0
No, przy takich zawyżonych dawkach trudno się dziwić, że skutki uboczne są przytłaczające. Ja nigdy nie wziąłem więcej niż 50 mg na raz (najczęściej jednak 30 mg), oraz 200 mg w sumie na jedno posiedzenie (najczęściej jednak nie przekraczam granicy 100 mg).
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1 / / 0
vi4rus pisze:
Czy na zjezdzie zaowazyl ktos dziwne jazdy z odechem?
Ja na zjezdzie czasami musze wziasc glebsze wdechy bo jak bym za malo powietrza wdychal.
Jak spalem to niby tez dziwnie odychalem z informacji mojej kobiety
Spinasz sie na zjezdzie, przepona to tez miesien wiec jak jest nierozluzniona i spieta to nie mozesz pelnego wdechu zazyc. naczyc sie rzeba oddychac przepona, umiec ja rozluznic ,wtedy mozna kontrolowac ten plytki odech na zjezdzie. grunt kontrolowac spinke :cheesy:
  • 336 / / 0
Nie rozumiem waszych zachwytów - chujowa stymulacja, ścisk w brzuchu, brak jakiejkolwiek euforii, nawet poprawy humoru, brak gadatliwości, znieczulenie chujowy posmak, kołatanie serducha to cały pentedron. Na zejściu totalny odpływ humoru (mimo, że wczesniej pente go wcale nie poprawił), nadupianie serca dzień po. Jedynie co to brak mocnej zwały i zniszczonego dnia później. Próbowany duży kryształ sniff i oral dawki 50-125.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 2 / / 0
Ja z Pente mam tak, że biorę z woreczka na palec, smaruje w jedno dziąsło, później w drugie dziąsło, czekam aż mi znieczuli te okolice i poczuje wyostrzenie wzroku, wypluwam i się cieszę 30 min stymulką : P Niestety takich substancji jak eth-cat czy właśnie pentedron nie mogę inaczej zażywać, bo znieczulenie działa mi na gardło i mam problemy z oddychaniem przez taki jakby ucisk : ) Ale cóż, drugi raz zamawiać pewnie nie będę, wziąłem 2 g na testy i jeszcze mi zostało z 0,5 po 1,5 miesiąca : P Ogólnie daje radę, szczególnie jak się miesza z jakimś kanna, jak Cię uśpi trawa, piwo czy za duża ilość żarcia to pente i na godzinę jest spokój, później niestety zamuła fizyczna wraca przy mniejszych dawkach : P Lecz po MDPV wiem, że nie przesadzę ze stymulantem ; D
  • 306 / 36 / 1
dostałem 0,2g pentedronu jako sampel, zużyłem w dawkach kolejno: 30, 50, 50, 70 w odstępach około dziesięciodniowych, doustnie wypite z wodą. bez tolerancji.
efekty za każdym razem podobne, ładowanie około 15min, na wejściu wyczuwalna lekka euforia, pobudzenie, dobrze wchodzi muzyka, duża chęć robienia czegoś, wzmożona koncentracja(super się grało w HL ;-) ).
Peak niestety krótki 10-15min, później zdecydowany spadek mocy jednak lekkie pobudzenie utrzymywało się jeszcze około 1,5h
mimo różnych dawek różnicy w działaniu praktycznie nie było, czyli tak samo zrobiło 30 jak 70

efekty negatywne:
- silne pocenie się, nieprzyjemny zapach
- po zejściu wyczuwalne nieprzyjemne rozdrażnienie, nie miałem czegoś takiego nigdy wcześniej, utrzymywało się około 2h
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2012 przez pfu, łącznie zmieniany 1 raz.
we were somewhere around Barstow
  • 336 / / 0
Ja jebie może ja nie mam pente albo rozjebany mozg czy cos.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 253 / 5 / 0
gidek pisze:
Niestety takich substancji jak eth-cat czy właśnie pentedron nie mogę inaczej zażywać, bo znieczulenie działa mi na gardło i mam problemy z oddychaniem przez taki jakby ucisk
Mam tak samo z bufedronem, ale to chyba nie jest nic niepokojącego, tylko efekt spływu.
mojsmrod pisze:
Często się zdarza, że jakiś RC na część ludzi działa świetnie, a na kogoś innego wręcz przeciwnie. Najlepszy przykład: piperazyny, MDPV. Być może pentedron też na niektórych po prostu działa źle.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 869 / 15 / 0
mojsmrod pisze:
no widzisz, a ja tak z ethcatem mam :D po prostu Ci pentedron nie siadł i tyle.

a jak pozostałe stymulanty na Ciebie działają?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 58 / 2 / 0
Ja też w pentedronie nie widze rewelacji. W małych dawkach działanie niewyraźne, za to przy większych pojawia się ucisk w okolicach serca i rozdrażnienie. Chociaż nieźle się sprawdza jako afrodyzjak i może być dobry do miksów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.