Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 109 / 0
moze sprobowac 3MMC,alfa-PVP,NEB i/lub 6APB.
  • 1854 / 217 / 37
Znacie kogoś osobiście, komu siadła psycha po pentedronowym ciągu?
  • 1933 / 449 / 4
walker92 pisze:
disko pisze:

Serio ktos widzi pozytywy tego zwiazku? Jakie? Procz ceny i krotkiego dzialania? Chociaz to nie robi z niego czegos ciekawego.
Tak, Pentedron ma mnustwó plusów...

w przeciwieństwie do tego co piszesz sam w sobie działa bardzo długo... jeżeli 3 godziny to dla Ciebie za mało ( do 100mg ) lub 6 godzin i więcej pełnej stymulacji powyżej 200mg ... no to sorry
( w ogóle to jedna z dłużej działających substancji na rynku )
- jest doskonałym "dodatkiem" do niektórych ketonów ( i nie tylko ) do podtrzymania fazy idealny przykład to 3MMC ...

nie wiem co brałeś Ty czy ktoś kto wg. Ciebie to testował ale to chyba nie był Pentedron...
Dobry Pente moim zdaniem bije fete - zwł pod względem zjazdu oraz tego, że czujesz że masz "kontrolowana fazę" ... nie wspominając już o legalności i braku przypału podczas ew. kontroli.

Trzeba Pamiętać by dobrać się do dobrego sortu... czytając wątek zauważyłem wiele różnych reakcji organizmu.
Przede wszystkim trzeba pamiętać, że to typowo speedowy keton z dodatkiem małej euforii na wejściu.
Bardzo mocno stymuluje. Sex po tym jest niemalże niemożliwy - no dobra trzeba byc hardcorem by sobie "postawić".
Euforia ta nie jest pluszowa - jest taka twarda... ale wolę ja od misiowej z 3MMC.
( w ogóle dla mnie do testowania na szczurach wydaje mi się ten mix najlepszy )
Trzeba pilnować dawek - bardzo łatwo tutaj o przedawkowanie oraz o palpitacje serca.

Groźne rzeczy występują, gdy ktoś co 4-6 godzin dociągnie sobie krechę i tak mija mu fru 2 dni... ( a znam takie przypadki ) problemy z kończynami dolnymi były - drętwiały...
Prawdopodobnie to wina odwodnienia i wypłukania z mienrałów - pijesz jakbys w bruchu miał studnie.

Ze stymulantów - no1 ... trafić na dobrego Penta trudno - ale gdy na niego trafisz , odczujesz gorzko słonawy smak "po polizaniu", i przyspieszony rytm serca to znak, że może to byc to... jak po tym zrobi Ci się miło - to nie pente ( a z takimi tez miałem do czynienia )

Co do siadania psychy... przy ciągach łatwo o rozwalenie psychy... zwł. kiedy twoje serducho nie wie o co kaman - kiedy nagle z super silnego stymulantu - nagle się kładziesz i idziesz spać...( taaa spanie po tym to mistrzostwo ) paranoje bardzo możliwe - jak wspomniałem wcześniej - i mniejsza dawka tym lepsza - nie radze dociągać bo potem serducho daje znać, że to był błąd za głupie 4 godziny dłuższej
zabawy masz 2 dni akcji...

kwstia kto co lubi... i kto jaki ma organizm... nowicjuszom w jakichkolwiek speedowych zabawkach odradzam ten keton totalnie - można go nie ogarnąć za pierwszym razem
DXM
  • 4807 / 269 / 0
wildwolf pisze:
Znacie kogoś osobiście, komu siadła psycha po pentedronowym ciągu?
Jedną znam, siebie, nie sądzę żeby komukolwiek ciąg na pente trwale zrył beret, jednak przez jakiś czas ciężko dojść do siebie. Zaznaczam że u mnie ciągi jak były to konkretne, minimum 10 gram, bywało kilkadziesiąt, negatywne zmiany po jakimś czasie ustępują, z tym że zależy to od osoby. Może komuś się nie poszczęściło, kto wie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 205 / 1 / 0
My kiedys zrobili 10g we trzech w 2dni i na nastepny dzien totalne odrealnienie a kumpla tak poskladalo ze nie mogl sie ruszac np. nie mogl skrecac szyja i z tego co mowil jak gralismy w fife to widzial pagorki na boisku i musial kopac pod gore :D
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 9 / 1 / 0
to jest zabujstwo...kolotanie serca bezsennosc paranoje kac moralny....tak sie czułem po nocy z tym czyms,,,i ni pomogło mj:( ogolnie nie doradzam
  • 50 / 1 / 0
z tym dawkowaniem to masz racje - DuchPl - dla mnie najlepsza faza jest po pierwszym snifie, nawet takim szczurku ~ 100mg ale że jestem juz przeżarty i w ogóle zawsze mam niedosyt to jeśli mam coś więcej to najcześciej szybko poprawiam sniffa i wtedy już nie mam takiego zapału, elokwencji i w ogole czasem nawet checi do niczego. wtedy tez faza schodzi szybciej, a przy częstszym dociaganiu dochodzi jeszcze nieogar chociazby np. taki ze nie potrafie siedziec i kogos sluchac bo nie wiem co mam robic z oczami czy rekoma haha. Co do sortu tu widziałem kilka. osatatnio jest taki w jakby taflach - takie niby grudy ale mysle ze jakos "Sztucznie" byly zbijane - bo dosyc latwo sie kruszą, lamia na mniejsze. kolor lekko zoltawo pomaranczowy. wczesniejszy sort wygladal i pachnial identycznie ale klepal duzo lepiej. Czysty umysł i klarownosc, wiedzialo sie co ma sie ze soba zrobić i nawet nie chialo sie marnowac tego czasu pierdoly - feta sie przy tym chowala ... ale teraz kiedy jest ten zolty sort to juz nie wiem co mam myslec o tym pentaku -
  • 70 / / 0
jezu jaki ten pentedron jest do dupy. ostatnio po calkiem duzej dawce na oko bolala mnie chyba wątrąba i tylko czekalem aż cala ta faza minie.
  • 1 / / 0
czy sniezenie wizji po pentedronie podanym oralnie to cos normalnego?
  • 1817 / 109 / 0
zmień sobie telewizor,bo chyba masz czarno-biały jeszcze z lat 70 :-D .Tak na poważnie to nigdy takiego czegoś nie miałem,ani moi koledzy. Antene sobie inaczej ustaw,może przestanie śnieżyć. :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.