Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
co myslicie?
walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo:Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
[ external image ]
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Też zgadzam się z tym że to był zajebisty sort
czy zarzucenie etizolamu w tym przypadku byłoby nierozsądne?
ketony czynią z głów betony!
ciąg dalszy nastąpi.
lesiolbn pisze:walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo [ Zdjęcie do zapoznania się zamieszczono w spoilerze]Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.Spoiler:
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.