Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 160 / 3 / 0
mi sie wydaje ze ktos ten snieg w czyms macza, tak jak robi sie crack , gdzie kokaine macza sie w amoniaku.

co myslicie?
  • 91 / 4 / 0
walker92 pisze:
Dersu Uzala pisze:
Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo:

[ external image ]

możesz podać na pm żródło tego pente ?
  • 158 / 2 / 0
Już go nie ma ale w takich opakowaniach pakuje r-c , odczynniki i research-chemicals

Też zgadzam się z tym że to był zajebisty sort
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1180 / 5 / 0
Lata gdzieś jeszcze takie coś jak na tym zdjęciu?
  • 677 / 2 / 0
Widziałem taki sort dawno danwo temu, pamiętam, że robił naprawde dobrze. Jednak mimo mojego przejedzenia ketonami za dawnych czasów wbrew sobie wczoraj spróbowałem pentedronu od bardzo długiego czasu.. Motany na osiedlu pent 20PLN/1g tylko, ze drobne kryształy. Wiedziałem, że to nic dobrego i że bd sie źle czuł potem jednak i tak spróbowałem. Efekt to silne pobudzenie, chwilami bardzo nachalne, dyskomfort cielesny, ból i ucisk żołądka, nerwobóle w klacie i w rękach, niemożność skupienia sie na niczym, poddenerwowanie, fajny słowotok, który jednak przytłaczały efekty uboczne. Nie spałem całą noc, zostało jeszcze pół, nawet nie myślałem o dociąganiu, zgonie to albo wrzuce do kibla, najzwyczajniej w świecie mój organizm nie trawi tych pseudo spidów typu alfa pent czy etkat. Całkowity brak czystości umysłu i klarowności czynów, chęć na dorzutke , która tylko zwiększała nieprzyjemne efekty. Brak konstruktywnej stymulacji co daje faze na picie alkoholu w opor i gadanie co jest na swój sposób przyjemne jednak efekty pozytywne nie współgrają z negatywami. Już na samej fazie czuć, że mocno cie styra i będziesz żałować. Mimo tego czuje sie stabilnie aczkolwiek troche chujowo . Jeśli już mam brać spidy to wole fete/4-FMA , które są daleko daleko z przodu w tym całym peletonie :-)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Ktoś ma jakieś źródło z tym pentakiem? Proszę o info na priv :)
  • 125 / 2 / 0
ostatnio po kilkudniowych ciągach na pencie odczuwam nieprzyjemne prądy/dreszcze w głowie, które po odstawieniu czasami wracają, macie podobnie? dziś bardzo mi się nasilił ten objaw, szczególnie potylica i lewa strona. czym to może być spowodowane, niedokrwieniem mózgu, przedawkowaniem (w ogóle wie ktoś jakie są jego objawy w przypadku pente)? do tego jeszcze zimne kończyny, odrealnienie, senność i dziwne lekkie oddychanie, no i lewe ucho zatkane, pulsujące źrenice i ucisk w gardle... schizuję się, że dostanę udaru oczywiście.

czy zarzucenie etizolamu w tym przypadku byłoby nierozsądne?

ketony czynią z głów betony!
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2014 przez ksenocyd, łącznie zmieniany 1 raz.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 58 / / 0
Czegoś takiego nie miałem. Ostatni raz konsumowałem penciaka jakieś 2 tygodnie temu, od kilku dni mam problem z zaśnięciem, ktoś coś takiego miał? Dodam, że ostatniej nocy spałem tylko 2 godziny.
  • 21 / / 0
Ten nowy sort naprawde wjezdza mniej na serduch?
  • 182 / 4 / 0
lesiolbn pisze:
walker92 pisze:
Dersu Uzala pisze:
Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo [ Zdjęcie do zapoznania się zamieszczono w spoilerze]

możesz podać na pm żródło tego pente ?
Było w pewnym sklepie pod postacią BIG CRISTAL, teraz nie ma tego rzutu :)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.