Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
co myslicie?
walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo:Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
[ external image ]
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Też zgadzam się z tym że to był zajebisty sort
czy zarzucenie etizolamu w tym przypadku byłoby nierozsądne?
ketony czynią z głów betony!
ciąg dalszy nastąpi.
lesiolbn pisze:walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo [ Zdjęcie do zapoznania się zamieszczono w spoilerze]Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.Spoiler:
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.