Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
co myslicie?
walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo:Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
[ external image ]
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Też zgadzam się z tym że to był zajebisty sort
czy zarzucenie etizolamu w tym przypadku byłoby nierozsądne?
ketony czynią z głów betony!
ciąg dalszy nastąpi.
lesiolbn pisze:walker92 pisze:Dokładnie panie kolego. Mamy na myśli chyba to samo [ Zdjęcie do zapoznania się zamieszczono w spoilerze]Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.Spoiler:
możesz podać na pm żródło tego pente ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.