Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
No kiedys miałem bardziej przezroczyste, takie szklane kryształy ale teraz na tym białym jest lepsza i dłuższa faza.
Idzie sie bardziej skupić co jest dużym plusem
  • 160 / 3 / 0
Ale paranoje szybko Cie odstrasza xd
  • 192 / 2 / 0
Kiedys tak było :P teraz predzej człowiek robi STOP :)

edit :
Dzis poszedłem spać a koledzy dawali dalej i efekt był taki że tajni agenci ich po lesie gonili xD :D
  • 1180 / 5 / 0
^ Tym bardziej wskazuje to na a-pvp, bo po nawet 1 dobie (>1g) z pentedronem nie przypominam sobie paranoji/psychoz.
  • 834 / 11 / 0
kowalskii pisze:
^ Tym bardziej wskazuje to na a-pvp, bo po nawet 1 dobie (>1g) z pentedronem nie przypominam sobie paranoji/psychoz.
Zgadzam się w 100% To a-PVP.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 100 / 1 / 0
Raczej to skutek waszej gigantycznej tolerki :wall:
Pent jak najbardziej wywoluje psychozy ;]
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
krato33 pisze:
Raczej to skutek waszej gigantycznej tolerki :wall:
Pent jak najbardziej wywoluje psychozy ;]
Tolerancja nie ma tutaj nic do rzeczy. Na psychozy nie można wyrobić sobie tolerki. Normalnie, jak Cię czytam, to: :kotz:
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 192 / 2 / 0
Hehe jednak są z was specjaliści :) Gość potwierdził mi że to alfa. Nie wiem czemu wczesniej mowił że to pentek.
  • 1817 / 109 / 0
po pentku tez sa psychozy,zreszta po wiekszosci stymulantow jak sie ich duzo i dlugo ćpa to sa psychozy i nikt mi niepowie ze jest inaczej.
  • 2 / / 0
Witam wszystkich, to mój pierwszy post, więc pasuję się przywitać.
Mam do Was kilka pytań w związku z pentem w mikrokrysztale, nie spałem ponad dobę i już pojawiły się lęki i halucynację, czy tak powinno być?(tolerancję mam wyrobioną).
Jakiś czas temu przerobiłem w 3 dni pakę a-pvp, wtedy miałem lekkie przywidzenia i przesłyszenia. Penta przerobiłem juz ponad 1,5g w ciągu dwóch dni a dzisiaj jakieś 0,5 g. Na wczorajszy zjazd łyknąłem pół pixa klonów i po 10 minutach byłem innym człowiekiem, napiszcie ile godz muszę zaczekać aby wziąć znowu.
Dostałem od kumpla dwa tabsy alprazolamu, mogę go brać po sniffaniu? ostatni sniff godz temu.
Błagam o szybką odpowiedz bo oszaleje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.