Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Idzie sie bardziej skupić co jest dużym plusem
edit :
Dzis poszedłem spać a koledzy dawali dalej i efekt był taki że tajni agenci ich po lesie gonili xD :D
kowalskii pisze:^ Tym bardziej wskazuje to na a-pvp, bo po nawet 1 dobie (>1g) z pentedronem nie przypominam sobie paranoji/psychoz.
Pent jak najbardziej wywoluje psychozy ;]
krato33 pisze:Raczej to skutek waszej gigantycznej tolerki :wall:
Pent jak najbardziej wywoluje psychozy ;]
Mam do Was kilka pytań w związku z pentem w mikrokrysztale, nie spałem ponad dobę i już pojawiły się lęki i halucynację, czy tak powinno być?(tolerancję mam wyrobioną).
Jakiś czas temu przerobiłem w 3 dni pakę a-pvp, wtedy miałem lekkie przywidzenia i przesłyszenia. Penta przerobiłem juz ponad 1,5g w ciągu dwóch dni a dzisiaj jakieś 0,5 g. Na wczorajszy zjazd łyknąłem pół pixa klonów i po 10 minutach byłem innym człowiekiem, napiszcie ile godz muszę zaczekać aby wziąć znowu.
Dostałem od kumpla dwa tabsy alprazolamu, mogę go brać po sniffaniu? ostatni sniff godz temu.
Błagam o szybką odpowiedz bo oszaleje.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.