Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Nie testowałem dużych kryształów a ponoć są lepsze. Może wtedy i mniejsza dawka by mnie zadowoliła.
@vi4rus testowałem kilka z różnych źródeł
Dawka to na oko 2/7 z 200mg, no bo nie 1/4 bo troszke wiecej :D ok 60mg.
Forma administracji to I.N, krysztalek skruszylem w swiecacy pylek, zapodane na 2 dziurki (zapchane kurwa, jak na zlosc po takiej przerwie :D)
Tolerka na b-k: 16 marca ok. 225mg brefedronu p.o.. Wiec raczej brak. Wczesniej.. Lipiec 2011.
Przebieg dzialania substancji: O godzinie 16:53 zapodałem w nos, pierwsze efekty wlasciwie momentalnie, bez zadnego gwaltownego wejscia, ale humor od razu lepszy i chec do dzialania. Juz w ciagu 5min bylem rozkrecony i biegalem po domu szukajac to kluczy to czegos, przygotowujac sie do wyjscia. Godz. 17 wybilem, latwo poznac ze podkrecony.. Slowotok maksymalny, empatia mniejsza, ale wynika z tego pierwszego swój wkład.
Wlasnie mija godzina od zapodania, dzialanie hm, nie ma juz tego szoku, ale siedze w domu i nie spaceruje - a w takim trybie zawsze kurwica bierze, towarzysz obok bylby mile widziany, ale frustracja nie do tego stopnia jak po MDPV ze samemu po prostu jest zle - nawet nie frustracja, po prostu stymulacja, nie nachalna ale juz nie radująca ;-).
Mam zamiar dorzucic 50mg za ok. 1h czyli 2h od pierwszej dawki. Jaka dawke moge 'maksymalnie' przyjac wg. was?
Pytanie takie zeby tylko cos napisac, bo i tak wszystko wiem ;-) (swoja droga samoocena tylko troche w gore, ale to ze stymulacji i swiezosci umyslu, nie samego profilu substancji.
Sorry za forme tr'a, ale latwiej zobrazowac efekty, a na neurogroove.. Tripy po stymulantach to nei to, raczej fachowe opisy dzialania.
Pozdrawiam!
PS. Muzyka brzmi normalnie ;-)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.