Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
tramadol z thc to świetny mix, pod warunkiem że nie przesadzicie, zwłaszcza jak to pierwszy raz z tramalem. co do alkoholu to radziłabym uważać, u mnie początkowo alk + tramal wywoływał chęć wymiotów :] więc raczej bym odradzała.
Ostatnio zmieniony 21 października 2007 przez Mya, łącznie zmieniany 1 raz.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
Ja jak zjem trampka i jak wejdzie już to picie piwa raczej odpada.
Dla tego że nie czuje smaku piwa tylko jak by troszke gorzka woda gazowana i tyle. Nie czuje smaku piwa.
Jak już o alkoholu mowa to dobrze działa setka lub dwie mocniejszego alko ;)
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
czy mieliście problemy z erekcją po małym ciągu na tramalu kilkudniowym ok. tydz. dawki 500-700mg? Ewentualnie jak szybko minęły?
Ostatnio zmieniony 24 października 2007 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Tram zaczął mnie dołować. Niestety. Nie czuję już ani euforii, ani tego błogiego stanu który dawniej mi towarzyszył. Zrobiło się smutno. Taki jakby fizyczny brak czegoś, strasznie silny. Mimo że wstrzyknęłam w siebie łącznie półtora grama, czuje sie przygnębiona. zioło by sie przydało, ale te bedzie dopiero wieczorem.
Czy to normalne ze po długim okresie brania tak sie właśnie dzieje? Szkoda mi teraz, bo mój upiększacz rzeczywistości działa odwrotnie niż powinien :-(
  • 494 / 27 / 0
To normalne, doszłaś do ściany. I co warto było?
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
Wczoraj miałem swój pierwszy raz z trampkiem...powiem jedno - tak rodzi się miłość :) Ok 23:30 łyknąłem 5 kapsułek Tramalu 50mg. Potem poszedłem skończyć oglądać Władce Pierscieni. Ok 00:10 położyłem sie do łóżka i zacząłem czekać na efekty. Byłem troche zły na siebie bo nie przeczytałem ile czasu trampek wchodzi, a poza tym pomyślałem że może coś spieprzyłem i trzeba było te kapsułki rozwalić, proszek wymieszać z wodą i dobpiero to wypić...W końcu od tego czytania zasnąłem. Jednak później stało się COŚ - obudziłem się około 3:15. Czułem się...wspaniale - totalna euforia i lekkie pobudzenie. Dodatkowo - mocne znieczulenie - niechcący walnalem sie w kolano i praktycznie nic nie poczułem. Po jakimś czasie stwierdziłem że musze iść sie wysikać. Pamiętałem, że mogą być z tym problemy, ale było tylko troszke trudniej niż normalnie. Dalszą część nocy przeleżałem w łóżku myśląc o tym jak mi wspaniale i słuchają paktofoniki po cichutku na słuchawkach. Około 8:00 wstałem z łóżka i dalej czułem lekką euforię, ale zaczęła się pojawiać senność. Teraz (12:45) jestem trochę senny, ale nadal czuję się wspaniale - jestem super szczęśliwy. Jednym słowem - nie zawiodłem się i koda się zdecydowanie nie umywa do tramadolu... Mam jeszcze 50tabsów :)

PS: Powiedzcie mi jak najlepiej przyjmować te kapsułki
PS2: Jak długo to wchodzi? I jak można to przyspieszyć?
forgetting
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Enigma »
Wczoraj nadszedł wreszcie oczekiwany dzień - pierwsze spotkanie z Tramalem ;] Według planu zjadłyśmy z kumpelą po 200mg o 17.00 i około 19.00 dopaliłyśmy do tego 1g trawki. Niezła misja z tego wyszła. Największa wkręciła się tak koło 20 i trzymała około 3 godziny, później pozostało zmulenie, jak siedziałam w miejscu to strasznie chciało mi się spać. Ogólnie było bardzo pozytywnie i euforycznie. Na pewno jeszcze kiedyś powtórzę przygodę z tramadolem :)
Wszystko ma swoje priorytety, niestety
Wszystko ma swoje wady, zalety
Hierarchia wartości, obowiązki, przyjemności
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
qvintix pisze:
Mam jeszcze 50tabsów ]
50 tabsów po 50mg? to wcale nie tak dużo :]
PS: Powiedzcie mi jak najlepiej przyjmować te kapsułki
PS2: Jak długo to wchodzi? I jak można to przyspieszyć?
ja tabletki po prostu połykam, retardy rozgryzałam, ale w sumie to i tak nic nie daje, więc dałam sobie spokój. wejście zależy od zawartości żołądka, zaraz po obiedzie tramadol potrafi wchodzić mi nawet dwie godziny. średnio wchodzi po godzinie, przyspieszyć raczej nie można.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
wykombinowałam 100mg tramaldolu w postaci dwóch tabletek, wiem że mało :'(

ale dobre i tyle :-D

co mam wziąć do tego żeby było fajnie, bo samo pewnie nic nie da, chociaż jeszcze nie brałam nigdy.
ile kodeiny do tego pasuje, mam sporą tolerancje, ostatni raz około 2 tyg temu brałam 550mg
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
no najlepiej to kodeinę, nie da się lepiej nagrzać przy pomocy białej recki niż miksem kody i tramalu, tylko ze najpierw ładujemy tramal (pewnie masz retardy wiec na działanie możesz poczekać nawet ze 2h) a jak wejdzie tram to dorzucamy kodę, tylko ze mniej niż zazwyczaj

mieszając kodę i tramal już musowo trochę ostrożniej dobierać dawki, bo o ile biorąc jeden z tych środków to dosyć trudno przedawkowac (ale też sie da jak się człowiek postara) to mieszając K i T o wiele łatwiej o depresje układu oddechowego. Raz mieszając to i to byłem w takim stanie, że oddychałem tylko wtedy kiedy myślałem o tym aby oddychać, a serducho waliło tak wolno ze bałem sie, iż w każdej chwili może stanąć. Troche się wystraszyłem tego stanu i bałem się położyć do wyra żeby nie przysnąć i we śnie się nie udusić :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.