"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
A, jakieś wnioski, morały.. Nie mam pojęcia. Pech. Albo szczęście. Bo tyle razy nic zupełnie mi się nie stało, kiedy olewałam jakiekolwiek BHP (oprócz dezynfekcji, dezynfekuję wszystko dookoła przez swojego gównianego hacefała). Już nie będę opowiadać co zdarzało mi się robić i w jakich warunkach, bo każdy z nas, lub spora część kojarzy takie akcje - wiece jak to czasem przyciśnie na ćpanie i człowiek jakoś tak mniej zważa na własne zdrowie.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ja juz tez mam tzw " otwartą pachwinę" od jakiegos czasu banalnie prosto robi sie szoty z czasem jednak wiadomo pach nozke kilka takich przypadkow tez znam
a i ciekawostka pirogen nigdy nie wystepuje przy stymulantach? dlaczego to?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
fuko pisze:A co, masz jakieś większe rany? Możesz smarować maściami/żelami z NLPZ, tj jakiś olfen, ketonal. voltaren, naproxen itd. Ale najlepiej kupić sobie cepan. Nie zaszkodzi, a jeśli masz tam jakieś brzydactwa to pomoże.
zaletą tej zyly byla twarodsc i celność na granicy 100% no tak 75% ;-)
ciekawe jakie są szanse ze ten kabel jeszcze jest " czynny" dawno nie testowalem
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.