Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Znacie jakieś inne rośliny niż szałwia, albo igły/żywica sosny które smakują podobnie do maryśki?
  • 2 / / 0
Z kolegą próbujemy zrobić surowiec z 1,5g ama-2201 i 50g fake haszu, spróbujemy jeszcze dorzucić do tego troszkę samosiejki żeby zmienić smak. Za jakiś tydzień napisze jak nam wyszło :old: Liczę że będzie lepsze w smaku niż samo.
  • 3900 / 245 / 13
Z góry wam mówię - to nie będzie smakowało jak jaranie - nie ma o tym nawet mowy...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 14 / / 0
a czy można na UR-144??? 1/20 będzie ok??
  • 2717 / 515 / 0
Można użyć każdego kannabinoidu.

Zależy jak z tolerką u Ciebie. Ale powinno być ok.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / / 0
niestety nie wyszedł nam ten fake hash, bo kolega wrzucił go do mikrofali na ciut za długo i całkiem go spalił :D więc wzięliśmy po prostu zmielone ziele damiana i zmieszaliśmy z mam, jak dla mnie wyszło troszkę za mocne a daliśmy 1,5g mam na 70g damiana więc można zauważyć że ma to moc. moja tolerancja była żadna, pierwsza zabawa z research chemicals
  • 5 / / 0
Posiadam 100g podkladu fake hashu ( http://ifotos.pl/zobacz/2012-10-2_xxxsapa.jpg/ ) i 2g AM-2201. Tolerancja zerowa. 2:100 bedzie stykało?
  • 1107 / 52 / 0
Nie będzie. Popatrz na dawkowanie am i pomyśl logicznie chwile.
Chuj na kaczych łapach
  • 3900 / 245 / 13
Jakto nie? 2g/100 będzie dobrze, zwłaszcza, że nie masz tolerki.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 5 / / 0
Syberek, to jak byś to zrobił?
Dzięki Parathormon, a czy nie lepiej może by było zwiększyć trochę 1:40 (2,5:100) ?
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.