Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Znacie jakieś inne rośliny niż szałwia, albo igły/żywica sosny które smakują podobnie do maryśki?
  • 2 / / 0
Z kolegą próbujemy zrobić surowiec z 1,5g ama-2201 i 50g fake haszu, spróbujemy jeszcze dorzucić do tego troszkę samosiejki żeby zmienić smak. Za jakiś tydzień napisze jak nam wyszło :old: Liczę że będzie lepsze w smaku niż samo.
  • 3899 / 242 / 13
Z góry wam mówię - to nie będzie smakowało jak jaranie - nie ma o tym nawet mowy...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 14 / / 0
a czy można na UR-144??? 1/20 będzie ok??
  • 2714 / 513 / 0
Można użyć każdego kannabinoidu.

Zależy jak z tolerką u Ciebie. Ale powinno być ok.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / / 0
niestety nie wyszedł nam ten fake hash, bo kolega wrzucił go do mikrofali na ciut za długo i całkiem go spalił :D więc wzięliśmy po prostu zmielone ziele damiana i zmieszaliśmy z mam, jak dla mnie wyszło troszkę za mocne a daliśmy 1,5g mam na 70g damiana więc można zauważyć że ma to moc. moja tolerancja była żadna, pierwsza zabawa z research chemicals
  • 5 / / 0
Posiadam 100g podkladu fake hashu ( http://ifotos.pl/zobacz/2012-10-2_xxxsapa.jpg/ ) i 2g AM-2201. Tolerancja zerowa. 2:100 bedzie stykało?
  • 1107 / 52 / 0
Nie będzie. Popatrz na dawkowanie am i pomyśl logicznie chwile.
Chuj na kaczych łapach
  • 3899 / 242 / 13
Jakto nie? 2g/100 będzie dobrze, zwłaszcza, że nie masz tolerki.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 5 / / 0
Syberek, to jak byś to zrobił?
Dzięki Parathormon, a czy nie lepiej może by było zwiększyć trochę 1:40 (2,5:100) ?
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.