Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Znacie jakieś inne rośliny niż szałwia, albo igły/żywica sosny które smakują podobnie do maryśki?
  • 2 / / 0
Z kolegą próbujemy zrobić surowiec z 1,5g ama-2201 i 50g fake haszu, spróbujemy jeszcze dorzucić do tego troszkę samosiejki żeby zmienić smak. Za jakiś tydzień napisze jak nam wyszło :old: Liczę że będzie lepsze w smaku niż samo.
  • 3900 / 245 / 13
Z góry wam mówię - to nie będzie smakowało jak jaranie - nie ma o tym nawet mowy...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 14 / / 0
a czy można na UR-144??? 1/20 będzie ok??
  • 2717 / 515 / 0
Można użyć każdego kannabinoidu.

Zależy jak z tolerką u Ciebie. Ale powinno być ok.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / / 0
niestety nie wyszedł nam ten fake hash, bo kolega wrzucił go do mikrofali na ciut za długo i całkiem go spalił :D więc wzięliśmy po prostu zmielone ziele damiana i zmieszaliśmy z mam, jak dla mnie wyszło troszkę za mocne a daliśmy 1,5g mam na 70g damiana więc można zauważyć że ma to moc. moja tolerancja była żadna, pierwsza zabawa z research chemicals
  • 5 / / 0
Posiadam 100g podkladu fake hashu ( http://ifotos.pl/zobacz/2012-10-2_xxxsapa.jpg/ ) i 2g AM-2201. Tolerancja zerowa. 2:100 bedzie stykało?
  • 1107 / 52 / 0
Nie będzie. Popatrz na dawkowanie am i pomyśl logicznie chwile.
Chuj na kaczych łapach
  • 3900 / 245 / 13
Jakto nie? 2g/100 będzie dobrze, zwłaszcza, że nie masz tolerki.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 5 / / 0
Syberek, to jak byś to zrobił?
Dzięki Parathormon, a czy nie lepiej może by było zwiększyć trochę 1:40 (2,5:100) ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.