Zastanawiam się nad dołączeniem do tego także oxiracetamu żeby zboostować jeszcze bardziej efekt.
Fenylopiracetam jest najmocniejszym z racetamów, ja bym nie łączył dwóch w kuracji i pozostał przy fenylo.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
fraktal123 pisze:Co myślicie o połączeniu fenylopiracetamu, alpha gpc i l-teainy ? Mam kapsułkarkę i masę żelatynowych kapsułek także chciałbym stworzyć własne snacki podnoszące IQ :D.
Zastanawiam się nad dołączeniem do tego także oxiracetamu żeby zboostować jeszcze bardziej efekt.
Alfosceran choliny jest bardzo higroskopijny i bardzo słodki jak różowy jednorożec
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Testowałem już noopept, NSI-189, PRL 8-53, oraz coluracetam i sporo takich naturalnych nootropów. Póki co najlepsze okazało się NSI-189 ale nie wyrabiałem finansowo na to więc musiałem odpuścić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Znowu gdy przestajesz brac dla
Organizmu jest to szok i wszystko opada koncetracja i skupienie ,polaczenie kofeiny i pseudoefedryny co bylo mowione zwieksza efektywnosc w przypadku brania fenylopiracetamu mowie tu o rozsadnym braniu i pewnie nie wszyscy tak moga.
Napewno solo lepiej sie mysli z odpowiednim polaczeniem np zielona herbata plus szklanka energola z pseudoefedryna 1 tableta i troche minimalna ilosc fenylopiracetamu przynosi w takim mixie 8 godzin skupienia a pobudzenie o ile nie jestesmy nadwrazliwi jest znosne i subtelne ale wyczuwalne.
W sensie niewskazane interakcje i możliwe profity
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.