Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Dorwałem pvp w przezroczystym krysztale. Dokładnie 2g, przerobiłem gram, nie śpię od poniedziałku. Potężna dopaminowa euforia, chęć do robienia czegoś. Dzisiaj schizy już b.mocne w ciemnosci np stos ubrań przekształca mi się w kogoś kto stoi i np grzebie w śmieciach, po zapaleniu podejściu bliżej ani śmietnika, ani osoby. Ubrania wiszące na kontenerze z ciuchami PCK. Przeslyszenia, że ktoś mnie woła po imieniu, spory niepokój. Mam 0.86g, niech Innos ma mnie w swojej opiece.
  • 65 / 1 / 0
Duloksetyna dobrze by się nadała do podbicia alfy sniffem? Tolerka średnia chodzi bardziej o ograniczenie zużycia materiału jak chodzi o paranoje czy lęki to nie doświadczyłem nawet po dłuższych ciągach. W razie w jest klon
  • 1683 / 271 / 0
@PowolnyM402 to nie jest dobry pomysł, moim zdaniem podbijesz tylko niepożądane efekty noradrenaliny jak tachykardia. Ja ćpam alfę na lekach ale nie jest tak jak powinno być. Masz dobrze że możesz solo z alfą lecieć.
  • 65 / 1 / 0
@zburzony dzięki za odpowiedź w ogóle myślisz że do walniecia z koda lepiej się nada alfa czy nep?
  • 2057 / 265 / 0
^^^^^^^^^^^^
I alfa i nep przebije działanie kody
  • 1683 / 271 / 0
@PowolnyM402 nie mam doświadczenia z kodą ale kiedyś używałem innych opioidów ze stymulantami, zdarzało się że było całkiem dobrze jeśli trafiło się z dawkami jednego i drugiego.
  • 20 / 3 / 0
Bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz. Bardzo sie martwie o mojego znajomego. Jest w 2 tygodniowym ciągu kamieniowym ulicznym, pewnie cos ala mefedron. Spal moze lacxnie dwie pelne noce przez ten czas… ja glupi mu pokazalem alfe i tak w nia poszedl od przedwczoraj ze teraz finał byl taki, ze od 4 do 7 rano zjadl 4g kamienia na bombki i na koniec dorzucił 0.5g alfy na bombke… a ta a-pvp ktora mielismy naprawde kurewsko mocna. Ja wlasnie z niej schodze. A on pojechal po kolejny kamien i juz sie nie odzywa od gosziny. Mnie przy nim nie bylo od 2 w nocy. Nie wiedzialem ze odjebie taka maniane. Taka ilosc bedac w jego stanie to chyba zgon gwarantowany? Nie wiem co robic.
  • 1583 / 413 / 2
@Mefesionata
masz dwie opcje, albo zaj#bać mu temat siłą i plaskacz na ogarnięcie się (jeśli cokolwiek dla niego znaczysz to powinno zadziałać)

albo

poczekać. - czas jest lekarstwem na wszystko.

Musisz znać jedną podstawową zasadę, nie pomożesz osobie uzależnionej do póki ta osoba sama nie będzie chciała tej pomocy. - przykre, ale prawdziwe.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.